Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

До 100-ї річниці Дня Соборності в Олексіївській б/ф №3 пройшов захід для молоді «Україна, Соборна державо, сонценосна колиска моя».

Дата: 23.01.2019 11:14
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День Соборності України.

 До 100-ї річниці Дня Соборності в Олексіївській б/ф №3 пройшов  захід для молоді «Україна, Соборна державо, сонценосна колиска моя». Під час заходу бібліотекар Олешко М. розповіла присутнім про історичні події тих років, зазначила, що ΙV-ий Універсал Центральної Ради – це одна з вершин державотворчої  її діяльності, яка  привела Україну до повної самостійності.  Бібліотекар звернула їх увагу на те, що сьогодні в районі операції об’єднаних сил бійці, так само, як і їх прадіди 100 років тому, відстоюють незалежність і соборність нашої держави. Під час заходу відвідувачі переглянули  відео-ролик « Злука. День Соборності України», а також ознайомились з книжковою виставкою «Соборна моя ти, державо».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь