A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Кожний загиблий солдат живе в нашій пам’яті

Дата: 21.01.2019 14:51
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

          19 лютого Білокуракинщина відзначила 76-річницю визволення Білокуракинського району від фашистських загарбників. Нажаль, не всі ветерани дожили до цієї знаменної події. Кожний загиблий солдат живе в нашій пам’яті. На території Білокуракинської ОТГ в живих залишилося 4 ветерани Великої Вітчизняної війни. Жоден з них не залишився без уваги, до святкування річниці всі ветерани отримали продовольчі набори.

         В селищі Білокуракине селищний голова Сірик С.І. привітав зі святом Нікіфорова Василя Івановича на урочистому мітингу, присвяченому цій знаменній даті. Ми щиро вдячні за неоціненний подвиг цій мужній людині, бажаємо Василю Івановичу здоров’я, благополуччя та довгих літ життя.

         На території   села Олексіївки  Білокуракинської ОТГ  мешкає  жіночка- фронтовик  Грицай Марія Федорівна. Народилася  в селі Олексіївка, 1925 року народження. В армію була призвана в травні 1943 року. Староста села Олексіївки  Хлапоніна Н.І.    від щирого серця привітала  Марію Федорівну   з  76-  річчям  визволення  Білокуракинщини  від    ворожих загарбників у  роки  Другої Світової війни. і  вручила  продовольчий набір  від Білокуракинської  ОТГ. 

В селі Паньківка проживає учасниця бойових дій, Осипова Марія Юхимівна, 1925 року народження, про яку не забуває Білокуракинська селищна рада. На передодні свята староста села привітала Марію Юхимівну та вручила їй продуктовий набір, побажала міцного здоров'я, тепла і щастя, миру і благополуччя.

Гринько Марфу Феодосіївну привітав з 76-річницею  староста сіл Луб’янки та Заїківки. Миру, здоров’я та благополуччя бажаємо Марфі Федосіївні.

Невпинно минає час. Пам'ять про тих, хто не шкодував себе, рятував рідну землю і приніс перемогу над окупантами, житиме завжди у наших серцях.

                                        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь