A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

26 січня у приміщенні Білокуракинської ДЮСШ відбувся кубок з волейболу серед жіночих команд пам'яті Тодчука В.О.

Дата: 28.01.2019 14:49
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

   26 січня у приміщенні Білокуракинської ДЮСШ відбувся кубок з волейболу серед жіночих команд пам'яті Тодчука В.О. Володимир Олексійович до виходу на пенсію працював вчителем фізичної культури Курячівської ЗОШ. Постійно приділяючи велику увагу розвитку фізичної культури та спорту серед школярів та молоді села, він підготував велику кількість спортсменів, які вдало виступали на районних, обласних та всеукраїнських змаганнях. Особливо вдало виступали його вихованці у змаганнях з волейболу. Деякі з них навіть грали за команди майстрів з цього виду спорту.

  Оскільки Володимир Олексійович і сам дуже добре грав у волейбол та був членом збірної команди Луганської області з цього виду спорту, то традиційний кубок на його честь і проводиться з цієї захоплюючої гри.

  Змагання завжди проводились у спортивній залі Курячівської ЗОШ у січні місяці ( у січні Володимир Олексійович святкував свій день народження). Та цього року у залі його рідної школи проходить ремонт опалення, тому турнір було вирішено провести у Білокуракинській ДЮСШ але за традиційним форматом 4Х4.

  У змаганнях взяли участь 7 команд. Це команди сіл Нещеретове, Тимошине, Курячівка, дві команди Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст.. №2, команди ДЮСШ та ЖФК «Кобра». Спочатку всі команди були розподілені на дві групи де у одне коло виявили по дві кращі команди, які продовжили вести боротьбу за нагороди турніру. Так з групи «А» до ½ фіналу вийшли команди сіл Курячівки та Нещеретове. У групі «Б» це право здобули дівчата з Білокуракинської ЗОШ №2 та Тимошани. У першій грі Нещеретяни з рахунком 2 : 0 обіграли суперниць з Тимошиного а досвідчена команда з Курячівки з таким ж рахунком здолали молоду, перспективну команду Білокуракинської ЗОШ №2 ( тренер Зеленський О.В.).

У грі за бронзові нагороди ці дівчата здолали Тимошан та стали володарями третьої сходинки п’єдесталу. Фінальна гра пройшла у запеклій боротьбі, фіналісти були гідні одна одній і для виявлення переможця довелося провести всі три партії. Фінальний свисток зафіксував перемогу дівчат з Курячівки з рахунком 2 : 1. Команда села Нещеретове стала срібним призером змагань ( тренер Мартиненко О.М.).

   Призери та переможці змагань були нагороджені кубками , медалями та грамотами від Білокуракинської селищної територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь