A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

В Білокуракинської об’єднаної громаді триває співпраця для розвитку освітньої мережи в громаді

Дата: 23.01.2019 16:27
Кількість переглядів: 502

Фото без опису

Наприкінці січня в Білокуракинської селищної територіальної громаді було проведено чергове засідання робочої групи для забезпечення стратегічного планування супроводу ефективного управління освітньої мережи Білокуракинської селищної територіальної громади щодо формування стратегічного бачення розвитку системи освітнього простору в ОТГ. В заході взяли участь керівництво громади, директори шкіл, старости, експерти ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» та місцеві активісти. Робоча група створена в 2018 році з метою забезпечення ефективного впровадження частин стратегічних документів  соціально-економічного розвитку  Білокуракинської селищної територіальної громади, які стосуються розвитку на території громади ефективної системи управління освіти.

Протягом декілька місяців експерти аналізували  зібрані дані та фінансові показники освітньої мережи. Під час заходу учасники ознайомились з результатами аналізу та озвучили власні думки щодо розвитку системи освіти,  запропонували власні ідеї та потреби для покращення матеріальної бази шкіл, навчального процесу та питань виховання. Результати будуть опрацьовані для подальшої розробки стратегічного плану ефективного розвитку системи освіти в ОТГ.

Учасники зустрічі погодилися, що потрібно робити спільні перші кроки для збереження та нарощування потенціалу освітнього простору всієї громади та впроваджувати плани в життя.

 

Захід відбувся в рамках проекту «Будуємо успішну Білокуракинську селищну громаду разом! Другий етап.» за підтримки МФ «Відродження».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь