A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

«Новий рік – напередодні чуда»

Дата: 04.01.2019 08:44
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

Новий рік – одне із найзагадковіших свят,очікування і святкування якого пов’язане зі світом добрих казок і магії. Новий рік завжди несе із собою надію на здійснення особистих бажань і планів.

Цікаво й хвилююче пройшов час підготування до зустрічі Нового 2019 року. В маленькому, чарівному селі Попівка, яке розкинулося між двох пагорбів і вабило новорічними вогнями, відбувся святковий концерт. Святкову програму відкрили ведучі Маргарита і Микола,які привітали всіх присутніх із наступаючими святами та побажали щастя, здоров’я, добра, достатку, миру.З теплими та щирими словами до односельців і гостей звернулися директор ПрАТ «Білокуракинський» О.Г.Свинаренко і староста села Ю.А.Гуртова.

Всі учасники художньої самодіяльності сільського клубу показали гарні та яскраві номери. Свої неперевершені співочі номери подарували дітлахи села: Є.Фоменко, С. Волошина, К. Стешенко, Ю. Опришко, Є.Іванкова, А. Опришко. Веселу сценку про пригоди султана показали нам М.Косенков, А. Водолага, І. Шапочкіна, О. Волошина, С. Опришко. Було проведено багато цікавих конкурсів з призами, як для дітлахів, так і для дорослих. Дякуємо Білокуракинській селищній раді за надану спонсорську допомогу у придбанні призів.

Це свято дає нам приємну можливість побажати всім яскравого, багатообіцяючого життя. Нехай усе хороше, що у ньому є – росте,цвіте і процвітає, а погане відразу ж гине – остаточно і безповоротно. Від щирого серця вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим, бажаємо здоров’я, щастя, любові, кохання, добробуту, сили, наснаги, захоплюючих подій і приголомшливих перемог!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь