A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Сьогодні 4 січня 2019 р. відбувся перший новорічний турнір з футзалу серед вихованців ЖФК «Кобра»

Дата: 04.01.2019 14:40
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

  Сьогодні ( 4.січня 2019 р.) відбувся перший новорічний турнір з футзалу серед вихованців ЖФК «Кобра». Нажаль не вдалося зібрати всіх вихованців ЖФК «Кобра» ( через хворобу тренерів не змогли завітати на цей турнір дівчата з Олександропільської, Демянівської та Нешеретівської шкіл.). Тому до команд «КОБРА»-1 ( Білокуракинська ЗОШ №1), «КОБРА» - 2 ( Білокуракинська ЗОШ № 2) та команди «КОБРА»-Ш ( Шапарська ЗОШ)  організатори додали ще одну команду юнаків Білокуракинської ДЮСШ ( поза конкурсом).

   Перед початком турніру до учасників змагань звернувся Білокуракинський селищний голова Сергій Іванович Сірик. Він привітав юних футболістів з новорічними святами, побажав у 2019 році побільше перемог на змаганнях різного рівня. А команді юнаків Білокуракинської ДЮСШ стати «Соколятами», щоб гідно боротися з «Кобрятами».

   Хлопці прислухалися до поради голови селищної ради і здобули дві перемоги над командами «Кобра»-2 та «Кобра»-Ш. А от команді «Кобра»-1 поступилися з рахунком 2:3.

Перша команда обіграла і дві інші дівочі команди і стала переможцем турніру.

Оскільки команда ДЮСШ виступала позо конкурсом, доля срібних і бронзових нагород вирішилась у грі між командами «Кобра»-2 та «Кобра»-Ш. Сильнішими були дівчата з Шапарівки і вони стали срібними призерами турніру. Команда Білокуракинської ЗОШ №2 отримала бронзові нагороди.

  Слід відзначити бронзового призера змагань дівчат з «Кобри»-2 (тренер Вітер С.О.). Вони займаються футболом всього два місяці але у дівчат вже певні успіхи. Крім того вони грали проти футболісток старших за них на 2-3 роки, які вже мають досвід виступів на обласному та всеукраїнському рівні. А у команді «Кобра»-1 взагалі грала кандидат у збірну України з футболу U-15 Брюховецька Валерія.

  Команди - призери турніру були нагороджені медалями та солодощами від Білокуракинської ОТГ. Команда ДЮСШ отримала тільки солодощі.

     

Підсумкова таблиця:

 

 

1

КОБРА-1

9

2

КОБРА-Ш

3

3

КОБРА-2

0

4

ДЮСШ

П.К.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь