A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Засідання ради регіонального розвитку

Дата: 26.12.2018 11:22
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

22 грудня 2018 року, у залі засідань райдержадміністрації відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку району під головуванням голови райдержадміністрації Сергія Іванюченка, голови Білокуракинської районної ради Костянтина Бондаренка, голови Бродівської районної ради Євгена Шведа, депутата Львівської обласної ради Катерини Кеньо, голів Білокуракинської і Лозно-Олександрівської ОТГ Сергія Сірика і Олексія Леонова, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій. Головуючий ознайомив присутніх з метою та найближчими перспективами роботи новоутвореного дорадчого органу, прозвітував про діяльність райдержадміністрації за період з 2014 по 2018 роки, окресливши основні проблеми розвитку регіону та шляхи їх подолання.

Після цього до уваги присутніх була представлена презентація «Про реалізацію програми Схід і Захід разом». Її презентував присутнім голова Бродівської районної ради Євген Швед.

Про перспективний План розвитку територій об’єднаних територіальних громад району на 2019-2021 роки доповіли представники двох створених громад: Олена Трубачова – завідувач сектору соціально-економічного розвитку Білокуракинської селищної ради та Олексій Леонов - голова Лозно-Олександрівської селищної ради.

Після цього до присутніх звернулася депутат Львівської обласної ради Катерина Кеньо, яка поділилася досвідом розвитку територій у Львівській області та наголосила на важливості тісної співпраці всіх гілок влади.

Голова районної ради Костянтин Бондаренко зазначив, що кожна громада має обрати свій власний шлях розвитку та докладати максимум зусиль задля покращення життя її жителів.

На завершення засідання до зали завітав святий Миколай та привітав всіх присутніх з наступаючими Різдвяними та Новорічними святами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь