A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

06.12.2018 р. в смт. Білокуракине був проведений районний захід для людей з інвалідністю.

Дата: 07.12.2018 15:39
Кількість переглядів: 491

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Мета, заради якої цей день був проголошений, - це дотримання прав людини і участь осіб з інвалідністю в житті суспільства. Проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю спрямоване на привернення уваги до їхніх проблем, захист гідності, прав та добробуту, на переваги, які отримує суспільство від участі осіб з обмеженими фізичними можливостями в політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

В Україні проведення цього дня встановлене Указом Президента, починаючи з 1993 року. Цей день акцентує увагу на необхідності досягнення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. Міжнародний день осіб з інвалідністю - день підбиття підсумків зробленого для цієї категорії громадян, аналізу фактичного становища людей з особливими потребами в суспільстві і визначення планів щодо поліпшення їх життєвого рівня.

 06.12.2018 р. в смт. Білокуракине був проведений районний захід для людей з інвалідністю. На заході були присутні представники Білокуракинської ОТГ, Білокуракинської РДА, УСЗН ПФУ, РЦЗ, Бюро правової допомоги, громадської організації «Святителя Луки»,  обласної організації людей з інвалідністю, які висвітлили найважливіші питання для людей цієї категорії. Близько 50 людей з інвалідністю були присутні на цьому заході. За участю людей з особливими потребами проводилися змагання з настільного тенісу, шахів, бочі. Призери були нагороджені грамотами та подарунками. Спеціалістами Будинку творчості дітей та юнацтва були проведені майстер-класи з малювання, декупажу  та вироблення прикрас на ялинку. Працівники культури приготували для учасників цього заходу концертну програму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь