A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

17 листопада в Цілуйківському СК пройшло «Свято поля, хліба і душі»

Дата: 18.11.2018 09:27
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

Так уже ведеться, що українське село, в основному, працює, а не святкує. Але щороку у третю неділю листопада країна відзначає день сільських трудівників. Це світле свято всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв! Цілуйківська земля славна працею своїх трударів. Все міняється в цьому світі, уряди приходять і йдуть, політичні зірки сходять і гаснуть на нашому небосхилі, укрупнюються і ростуть міста. А сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в нашій країні. Всі, хто знаходиться сьогодні серед нас, сільські трудівники.

 17 листопада в Цілуйківському СК пройшло  «Свято поля, хліба і душі» для   справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками зберігають багато століть нашу благодатну ниву. Гостей в залі вітали два колективи – народний фольклорний колектив «Берегиня» та гості з селища Білокуракине - ансамбль «Славіна». Наша творчість – це посильний внесок у створення святкового настрою односельчанам. І хочеться побажати всім працівникам сільського господарства:

Хай рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай здійснюються ваші задуми та сподівання,хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі, достатку та в доброму здоров’ї. І нехай Вашими надійними супутниками, товаришами в цій важливій справі будуть дружні сходи, родюча земля та ясне небо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь