A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

В середні листопада гостинне Закарпаття приймало учасників першої всеукраїнської спартакіади серед об’єднаних територіальних громад, яку проводила ГО ВФСТ «Колос»

Дата: 21.11.2018 11:45
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

В середні листопада гостинне Закарпаття приймало учасників першої всеукраїнської спартакіади серед об’єднаних територіальних громад, яку проводила  ГО ВФСТ «Колос».  Білокуракинська селищна територіальна громада захищала на цих змаганнях честь Луганської області. Команди змагалися з таких видів спорту : футбол ( або волейбол за вибором), настільний теніс, шахи, шашки та гирьовий спорт.

  Не зважаючи на те, що остаточний склад команди був сформований в останній день перед виїздом і не був оптимальним, команда нашої громади виступила на цих змаганнях досить вдало. Найскладніше було змагатися нашим спортсменам з настільного тенісу та шашок адже їхніми суперниками були майстри спорту з даних видів. Тому Білокуракинці посіли у цих видах 17-18 місця з 24 команд. З інших видів наші команди виступили більш вдало. Так футболісти у відбірковій групі посіли ІІ місце. Спочатку обіграли команду Київської області з рахунком 5 : 0, потім обіграли команду Миколаївської області з рахунком 2 : 1 і останню гру у групі зіграли 1 : 1 з командою Дніпропетровської області. Лише за різницею забитих та пропущених м’ячів Дніпряни стали переможцями групи. Наша команда в ¼ фіналу вийшла з другого місця і відразу потрапила на майбутніх чемпіонів спартакіади з футболу команду Сумської області. Футболісти приклали максимум зусиль але молода та дисциплінована команда з Сумщини була сильнішою від Білокуракинців, забивши в наші ворота три м’ячі. Таким чином команда нашої громади продовжила участь лише у «втішному» турнірі де розігрувалися місця з 5-го по 8-ме. У першій грі на останніх хвилинах пропустили два м’ячі від Волинян і програли їм з рахунком 2 : 3. А у грі за 7-8 місця обіграли футболістів з Херсонської області з рахунком 2 : 1. Як підсумок 7-ме місце на змаганнях з футболу у нашої команди.

  Ще більш вдалим був виступ наших спортсменів з шахів та гирьового спорту. Так наш шахіст Бутко Анатолій посів 6 –те місце, а гирьовик Гринько Олексій взагалі зупинився за крок до п’єдесталу посівши 4-е місце.

  У загальному заліку команда Луганської області ( Білокуракинської ОТГ) посіла 11 місце з 24 областей. Честь Луганщини на цих змаганнях за підтримки Білокуракинського селищного голови Сірика С.І. захищали Кравцов Сергій, Курочка Віталій, Вітер Сергій, Горбатенко Сергій, Білянський Олександр,  Кривуля Олексій, Кривуля Анатолій, Кривуля Оксана, Сердечний Андрій, Огурцова Ганна і звичайно ж Бутко Анатолій та Гринько Олексій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь