A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Співпраця – запорука успіху в майбутньому

Дата: 18.09.2018 16:41
Кількість переглядів: 551

З початку 2018 року Білокуракинська об’єднана територіальна громада  продовжує активно співпрацювати з Білокуракинським районним центром зайнятості. Вже в січні було укладено договір на організацію та проведення громадських робіт з благоустрою селища та всієї території громади.

В грудні 2017 року Білокуракинською селищною радою було затверджено фінансування та Перелік видів громадських робіт на 2018 рік та виділено 850 тисяч гривень на оплату цих робіт.

              І вже з початку  цього року центром зайнятості були направлені безробітні, які погодились прийняти участь в громадських роботах  у проведенні робіт з чищення снігу, відведення водостоків, видалення чагарників, впорядкування кладовищ, пам»ятників, озеленення парків, насадження та оформлення клумб і квітників, встановлення дитячих та спортивних  майданчиків, обкіс узбіч доріг, приведення у естетичний вигляд автобусних зупинок.

               Також на партнерських засадах згідно укладених договорів про організацію громадських робіт та фінансування їх організації протягом весняно-літнього періоду по селищу та старостинських округах проводяться щотижневі «Дні довкілля» кожного четверга та залучення всіх мешканців громади, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, як безробітні особи. За період з січня по серпень 2018 року було залучено до  виконання громадських робіт понад 600 осіб.

Такі заходи надають можливість фінансово підтримати безробітних громадян, а також впорядкувати  та підтримувати в належному санітарно-екологічному стані території громади та додатково стимулювати мотивацію до праці з метою запобігання безробіттю.

 

В результаті проведених робіт на території Білокуракинської ОТГ насаджено 3000 дерев, 2000 кущів та більше ніж 500 м2 квітників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь