Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Співпраця – запорука успіху в майбутньому

Дата: 18.09.2018 16:41
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

З початку 2018 року Білокуракинська об’єднана територіальна громада  продовжує активно співпрацювати з Білокуракинським районним центром зайнятості. Вже в січні було укладено договір на організацію та проведення громадських робіт з благоустрою селища та всієї території громади.

В грудні 2017 року Білокуракинською селищною радою було затверджено фінансування та Перелік видів громадських робіт на 2018 рік та виділено 850 тисяч гривень на оплату цих робіт.

              І вже з початку  цього року центром зайнятості були направлені безробітні, які погодились прийняти участь в громадських роботах  у проведенні робіт з чищення снігу, відведення водостоків, видалення чагарників, впорядкування кладовищ, пам»ятників, озеленення парків, насадження та оформлення клумб і квітників, встановлення дитячих та спортивних  майданчиків, обкіс узбіч доріг, приведення у естетичний вигляд автобусних зупинок.

               Також на партнерських засадах згідно укладених договорів про організацію громадських робіт та фінансування їх організації протягом весняно-літнього періоду по селищу та старостинських округах проводяться щотижневі «Дні довкілля» кожного четверга та залучення всіх мешканців громади, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, як безробітні особи. За період з січня по серпень 2018 року було залучено до  виконання громадських робіт понад 600 осіб.

Такі заходи надають можливість фінансово підтримати безробітних громадян, а також впорядкувати  та підтримувати в належному санітарно-екологічному стані території громади та додатково стимулювати мотивацію до праці з метою запобігання безробіттю.

 

В результаті проведених робіт на території Білокуракинської ОТГ насаджено 3000 дерев, 2000 кущів та більше ніж 500 м2 квітників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь