A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Спортивна програма на кв. Миру

Дата: 08.09.2018 16:26
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

7 серпня в селищі Білокуракине святкували День кварталу Миру. Була підготовлена ??велика культурна та спортивна програма. У спортивних заходах активно брали участь і дівчата з ЖФК "КОБРА". Вони майже всім складом взяли участь в конкурсі жонглювання м'ячем. Призерами конкурсу стали Нізійова Дарина, Беденко Анна і Бурлуцька Ірина. Ну і найцікавішим номером спортивної програми стала товариська зустріч між юними футболістками

"КОБРИ" і ветеранами футболу Білокуракинського району. На початку зустрічі перевага була на боці дівчат, які створили 3-4 небезпечних моментів біля воріт суперника. Але їм не вистачило холоднокровності щоб реалізувати свої моменти. В кінці першого тайму суддя зустрічі поставив пенальті в ворота "КОБРИ". Його успішно реалізував ветеран футболу Шиленко Олександр з с. Нещеретове. Початок другої половини гри пройшла в рівній боротьбі. А ось в кінцівці матчу ветерани трохи "підсіли" (для них це була друга гра за вечір). Дівчата один за одним почали створювати небезпечні моменти біля воріт Дмитра Ковтуна. На останніх хвилинах один такий момент реалізувала Бугаренко Катерина. Таким чином перша зустріч "Кобри" і ветеранів завершилася бойовою нічиєю 1: 1.
Найбільше задоволення від цієї гри отримали численні вболівальники, які аплодували як ветеранам футболу, за їх відданість спорту, так і дівчатам за їх бійцівські якості і величезне бажання грати в футбол.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь