A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

23 серпня на СК «Здоров'я» відбулася спартакіада на найкраще спортивне село Білокуракинщини, присвячена Дню Державного Прапора України

Дата: 23.08.2018 11:15
Кількість переглядів: 753

Фото без опису

 

   23 серпня на СК «Здоров'я» відбулася спартакіада на найкраще спортивне село Білокуракинщини, присвячена Дню Державного Прапора України.  В цих змаганнях взяли участь 17 команд.  Були представлені майже всі населені пункти Білокуракинської селищної територіальної громади. Нажаль не було на змаганнях команд із Дем'янівки, Коноплянівки, Шарівки,  Просторного та Солідарного.

  Команди виявляли сильніших з 5 видів : волейбол, стрибки у довжину з місця, дартсу, легкоатлетичної естафети 4 Х 100 м. та перетягування канату.

  Так у змаганнях з волейболу не було рівних команді села Мирне, які і стали чемпіонами з цього виду спорту. Друге місце посіли Паньківчани, третє – Тимошани. В стрибках у довжину з місця першими стали знову спортсмени з с. Мирне, 2-ге місце посіли Олексіяни, 3-є Паньківчани. Переможцями у змаганнях з дартсу стали спортсмени з с. Лизине, срібло здобули Нещеретяни а бронзу – Олексіяни. Найшвидші спортсмени, які виграли естафету 4 Х 100 м., проживають у с. Луб'янка. Другими прийшли на фініш бігуни з Шапарівки і третє місце посіли легкоатлети з Лозно-Олександрівки. Самою «потужною» командою стали представники с.Павлівки, які виграли змагання з перетягування канату. У фіналі вони здолали команду с. Мирне. Замкнули трійку призерів команда с. Лизине.

  Загальнокомандні місця розподілилися наступним чином : ІІІ місце с. Паньківка, ІІ місце с. Мирне, І місце с. Олексіївка. За чемпіонів спартакіади серед населених пунктів Білокуракинщини виступали Дуванський Олександр, Михайлов Дмитро, Чернишенко Ілля, Кравцов Володимир, Головко Яна, Кравцова Дар'я .

  Всі призери та переможці змагань були нагороджені призами та сувенірами від організаторів змагань: Білокуракинської селищної територіальної громади та Білокуракинської районної державної адміністрації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь