A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Аплікаціайна форма для подання проекту "Підтримка аграрного і сільського розвитку"

Дата: 21.07.2018 10:48
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

Посилання для завантаження повної форми

 

Annex AConcept Paper Application Form/ Додаток А – Аплікаційна форма для концепції

 

A. 1. Мета

Шаблон аплікаційної форми концепції гранту призначений для збору базової інформації про заявника та про те, що він пропонує зробити. Цей формат повинен бути представлений заявниками у відповідь на запит оформлення такої концепції, згідно з відповідними інструкціями.

 

A. 2. Інструкції по розділах

Розділи 1-5: Дані про ОТГ, де буде впроваджено проект , кількість населених пунктів, кількість населення  та контактні дані голови ОТГ

 

Розділи 6-7 Назва організації, дата заснування організації, та поточний статус реєстрації. Надайте також номер Універсальної системи нумерації даних (DUNS), якщо заявник уже має номер DUNS на момент подання заявки.

 

Розділ 8:     Контактна інформація: контактна особа, посада, адреса, телефон, факс, електронна пошта тощо. Контактна особа (агент) відповідає за зв'язки між  проектом «Агросільрозвиток» і Заявником. Це стосується всіх аспектів заявки на отримання гранту від заповнення аплікаційної форми та переговорів до прийняття рішення про надання гранту. Агент повинен мати всі повноваження і відповідальність діяти від імені Заявника. Агентом повинна бути така особа, яка безпосередньо пов'язана з потенційною грантовою діяльністю і має юридично встановлені відносини з Заявником.

Розділ 9:     Коротко опишіть організацію та її діяльність. У цьому розділі має бути подана організаційна історія та досвід Заявника: як організація була сформована, її місія або мета, основні досягнення у сфері цільової діяльності, поточна діяльність, минулий досвід і партнери. Цей розділ не повинен перевищувати 1/2 сторінки.

 

Розділ 10:   Рекомендації. Надайте інформацію про три партнерські організації або  представників органів місцевого самоврядування, які можуть надати рекомендації щодо здатності Вашої організації успішно виконувати фінансові, адміністративні та технічні вимоги грантової діяльності. Коротко опишіть  Ваші відносини з надавачами рекомендацій і характер та тривалість Вашої спільної роботи. Якщо референтом є попередній донор, надайте опис та місце виконання діяльності, яка ним фінансувалася. Обов'язково надайте повну інформацію, в тому числі контакти надавачів рекомендацій , з телефоном та електронною поштою.

 

Розділ 11:   Назва гранту. Назва повинна мати пряме відношення до цілей грантової діяльності.

 

Розділ 12:   Проблематика. Визначте проблему, на вирішення якої ініціюється грантова діяльність. Цей розділ не повинен перевищувати 1/2 сторінки.

 

Розділи 13-14: Наведіть мету гранту, опишіть пропоновану діяльність та очікувані результати. Опишіть як діяльність пов’язана з метою гранту, а також як вона сприятиме досягненню мети проекту «Агросільрозвиток» та індикаторів, зазначених у розділі ІА APS.

                 Вкажіть кількісні і якісні показники

                

Розділ 15:   Визначте кінцевих бенефіціарів, з розбивкою за ознакою статі, їх оціночну кількість, місце розташування, яким чином діяльність гранту досягне намічених бенефіціарів, і які переваги вони отримають від реалізації гранту.

 

Розділ 16:   Очікувана тривалість гранту повинна бути зазначена з точністю плюс-мінус один тиждень. Наприклад, очікувана тривалість грантів становить ___ (___) місяців (просимо пам’ятати, що вона не повинна перевищувати 12 місяців).

 

Розділ 17:   Головні етапи виконання завдань. Докладно опишіть завдання грантової діяльності.

 

Розділ 18:   Орієнтовна вартість діяльності (грошові кошти, допомога в натуральній формі, а також фінансування з сторонніх джерел) – Заявник повинен надати приблизну оціночну вартість планованої діяльності і джерел фінансування, де конкретно вказується, скільки буде надходити від проекту «Агросільрозвиток», який внесок Заявника, і будь-які внески третіх сторін. Точний детальний бюджет не є необхідним у даний момент, важливі лише правдоподібні розрахунки, які повинні бути реалістичним у межах 15 відсотків (+/-) остаточного затвердженого бюджету. Зверніть увагу, що бюджет повинен бути прорахований в українській гривні.

 

Розділ 19.  Фінансова спроможність грантоотримувача виконання співфінансування. В зв’язку з вимого обов’язкового співфінансування   не менше 30 % від вартості Проекту,  вказати необхідні суми та надати підтвердження  наявність необхідного фінансового забезпечення. 

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь