A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

З 27 червня по 8 липня у м. Скадовськ Херсонської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання з футболу серед дівчат

Дата: 11.07.2018 10:22
Кількість переглядів: 761

З 27 червня по 8 липня у м. Скадовськ Херсонської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання з футболу серед дівчат під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць ?» та Всеукраїнські фінальні змагання на Першість і Кубок ГО «ВФСТ «КОЛОС» «Золотий колосок». У цих змаганнях прийняли участь і дівчата Білокуракинського ЖФК « Кобра».

Фото без опису

У турнірі  «Хто ти, майбутній олімпієць ?» дівчата 2004 – 2005 р.н. не змогли вийти до півфіналу, посівши у групі третє місце і у підсумку зайняли на цьому турнірі шосте місце.

   Наступні змагання для наших дівчат стали більш вдалими. Старша група ( дівчата 2003-2004 р.н.) не змогла вистояти перед натиском більш досвідчених суперниць із Львівської, Донецької, Вінницької та Херсонської області посівши у підсумку п’яте місце. Дівчата з «Кобри» займаються футболом менше року а от їх суперниці тренуються по 4-5 років, деякі навіть входять до складу збірної України у своїй віковій категорії ( U -15) . 

    А от молодша группа ( дівчата 2005-2006 р.н.) у змаганнях на Кубок ГО «ВФСТ «КОЛОС» «Золотий колосок» виступили досить вдало. Зігравши двічі у нічію та вигравши одну зустріч наша команда потрапила до півфіналу.  Суперником нашої команди стали господарі турніру команда Херсонської області. Після першого тайму «Кобра» вела у рахунку 1 : 0. У другій половині гри суперниці чомусь різко дадали у грі та забили нам два голи. Але така «різкість» не пройшла повз організаторів турніру. Після перевірки команди виявилось, що у другому таймі за господарів вийшло одразу п’ять незаявлених гравців та ще й старшого віку. Таким чином суддівська колегія вирішила анулювати результат гри та зарахувати команді Херсонської області технічну поразку. Так «Кобра» здобула право зіграти у вирішальній грі.

Нажаль на фінал наша команда не змогла вийти у найсильнішому складі, оскільки воротар команди зазнала тяжкої травми і не змогла допомогти команді. Як показали наступні події це виявилося вирішальним фактором. Основний час гри закінчився з рахунком  0 : 0. Після матчеві пенальті вдаліше пробили дівчата з Кіровоградської області оскільки в наших воротах стояв польовий гравець. Програвши по пенальті «Кобра» Білокуракине стала срібним призером Кубку ГО «ВФСТ «КОЛОС» «Золотий колосок».

   Продемонструвавши досить пристойний рівень гри «Кобра» Білокуракине перейшла зі статусу новачка у статус фаворита турніру. Наші дівчата потрапили у поле зору тренерів збірної України з дівочого футболу. Команду запрошують прийняти участь у чемпіонаті України з футзалу, який стартує у кінці жовтня місяця.

    Юні вихованки ЖФК «Кобра» висловлюють щирі слова вдячності усім керівникам сільськогосподарських  підприємств, підприємцям, Білокуракинській селищній раді та іншим небайдужим жителям Білокуракинської ОТГ, які надали фінансову підтримку, а це досить велика сума. Слова вдячності висловлюються : СТОВ МТС « Альянс», ПСП «Дніпро», ТОВ «Форсаж Агро», СТОВ «Весна», СТОВ «Україна», ТОВ «Меркурій сервіс», СТОВ МТС « Альянс», СТОВ «Роздольне», ФГ «Донбасагро», СТОВ «Вікторія», Сірику Сергію Івановичу,  Заїці Едуарду, Вошедській Жанні, Чумаченку В'ячеславу,  Гапочці Миколі Михайловичу, Коваленку Богдану, Скляр Максиму, Панченку Сергію, Іванюченко Ларисі, Кульбідюку Сергію, Васильченку Олександру, Лабузову Анатолію, Хоружій Тетяні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь