A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

«Крилатий» окрилив дітей Білокуракинщини

Дата: 15.06.2018 15:29
Кількість переглядів: 766

Фото без опису

Довгоочікуване літо тільки-но розпочалося, а діти з Білокуракинської ОТГ вже встигли гарно відпочити. В період з 1 по 10 червня 10 школярів (діти учасників АТО та діти з багатодітної сім’ї) перебували на оздоровленні в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Крилатий», розташованому на морському узбережжі в санатарно-курортній зоні Херсонської області Скадовського району.

У ПЗОВ «Крилатий» на дітей чекали привітні працівники табору, які з радістю зустріли дітей з далекої дороги, нагодували смачним обідом та провели екскурсію територією табору. Фонтан з місцем для відпочинку, чудові квітники, малі скульптурні композиції, власний огороджений пляж, комплекс ігрових спортивних майданчиків, питні фонтанчики з водою із артезіанської свердловини та комфортні спальні комплекси біля самісінького моря чекали на вихованців.

Кожен день перебування в таборі був надзвичайно захоплюючим та  активним. Діти швидко адаптувалися до розпорядку дня ПЗОВ «Крилатий». Ранок розпочинався із зарядки на березі моря, яка надавала енергії та позитивного настрою на цілий день. Діти отримували п’ятиразове збалансоване харчування. Двічі на день під наглядом вихователів та рятувальників вихованців зустрічало тепле море. У вільний час діти мали змогу відвідати спортивні гуртки, які працюють на території табору (футбол, волейбол, баскетбол, шахи, шашки, настільний теніс, більярд, туристичний, стрільби з пневматичної гвинтівки, спортивного лука зі стрілами, катання на байдарках). Крилатівці із нетерпінням чекали вечора кожного дня, адже тоді проводились різноманітні культурно-розважальні заходи (конкурси, ігри на свіжому повітрі і пляжі, щоденна дискотека,  показ фільмів та мультфільмів у клубі-театрі). Школярі з Білокуракинської ОТГ активно приймали участь у спортивних та культурних заходах табору, а найактивніших дітей (Болото Карину, Константінова Миколу та Ладнай Дар’ю) було нагороджено грамотами. Приємні спогади залишились від екскурсії до міста Скадовськ, де діти відпочили у парку розваг, прогулялися набережною та придбали морські сувеніри на згадку про подорож.

Десять днів відпочинку пролетіли дуже швидко, проте за цей час дітки знайшли нових друзів, отримали масу позитивних емоцій, мали змогу спробувати себе в різних видах культурного та спортивного напряму. Залишати чарівний, яскравий світ табору було сумно. З надією на повернення  до «Крилатого», який став таким рідним, діти запустили в море монети. Відпочилими, засмаглими із найприємнішими враженнями діти повернулися до Білокуракинщини. А попереду ще ціле літо!

Керівником організованої групи та супроводжуючим до табору «Крилатий» була вчитель англійської мови Шапарської ЗОШ І-ІІ ст. Хрипун Оксана Олексіївна, якій велика вдячність від батьків та відділу освіти Білокуракинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь