A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

З 25 по 28 травня 2018 року у Києві проходив фінальний етап першості України з дворового футболу

Дата: 31.05.2018 16:33
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

З 25 по 28 травня 2018 року у Києві проходив фінальний етап першості України з дворового футболу. В ньому брали участь юні спортсмени 2003 – 2004 р.н. На турнір були запрошені і дівчата з жіночого футбольного клубу «КОБРА» смт. Білокуракине. Наші дівчата були єдиною жіночою командою на цих змаганнях. Не зважаючи на різницю у майстерності та рівні підготовки дівчата продемонстрували велику жагу до перемоги, відчайдушно боролися за м’яч на кожному клаптику спортивного майданчику не шкодуючи ні себе ні суперника. Вже після першої гри з командою Дніпропетровської області весь стадіон вболівав за футболісток «КОБРИ». Другим суперником нашої команди стали господарі турніру хлопці з Оболоні. На початку цієї гри дівчата досить пристойно грали та забили киянам чотири голи. У другому таймі хлопці додали у швидкості і довели гру до перемоги. Наступний суперник із Запоріжської області зі стартового свистка почав потужно грати проти наших дівчат і як результат декілька ушкоджень нанесли нашим футболісткам, але ніхто з дівчат навіть і не подумали про заміну і з гордістю довели гру до кінця. Та нажаль нападаюча «КОБРИ» Нізійова Дарина отримала ушкодження , яке не дало їй змогу зіграти у наступному матчі.

На кінець турніру дівчата набрали досвіду і дали справжній бій команді з Волинської області, зігравши з ними 1 : 1. До речі Волиняни стали у підсумку переможцями турніру.

А команда «КОБРА» отримала від організаторів турніру цінні подарунки, грамоти та дипломи від ФФУ, футбольні м’ячі та купу вражень від турніру і від спілкування з новими знайомими.  Нізійова Дарина, за версією вболівальників, стала кращим гравцем турніру.

Честь Білокуракинщини захищали дівчата ЖФК «КОБРА»: Нізійова Дарина, Коваленко Сніжана, Беденко Анна, Муравйова Анна, Сєнченкова Анна, Петрушина Вікторія, Гринченко Вікторія, Бугаренко Катерина та Бурлуцька Ірина.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь