Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

З 25 по 28 травня 2018 року у Києві проходив фінальний етап першості України з дворового футболу

Дата: 31.05.2018 16:33
Кількість переглядів: 692

Фото без опису

З 25 по 28 травня 2018 року у Києві проходив фінальний етап першості України з дворового футболу. В ньому брали участь юні спортсмени 2003 – 2004 р.н. На турнір були запрошені і дівчата з жіночого футбольного клубу «КОБРА» смт. Білокуракине. Наші дівчата були єдиною жіночою командою на цих змаганнях. Не зважаючи на різницю у майстерності та рівні підготовки дівчата продемонстрували велику жагу до перемоги, відчайдушно боролися за м’яч на кожному клаптику спортивного майданчику не шкодуючи ні себе ні суперника. Вже після першої гри з командою Дніпропетровської області весь стадіон вболівав за футболісток «КОБРИ». Другим суперником нашої команди стали господарі турніру хлопці з Оболоні. На початку цієї гри дівчата досить пристойно грали та забили киянам чотири голи. У другому таймі хлопці додали у швидкості і довели гру до перемоги. Наступний суперник із Запоріжської області зі стартового свистка почав потужно грати проти наших дівчат і як результат декілька ушкоджень нанесли нашим футболісткам, але ніхто з дівчат навіть і не подумали про заміну і з гордістю довели гру до кінця. Та нажаль нападаюча «КОБРИ» Нізійова Дарина отримала ушкодження , яке не дало їй змогу зіграти у наступному матчі.

На кінець турніру дівчата набрали досвіду і дали справжній бій команді з Волинської області, зігравши з ними 1 : 1. До речі Волиняни стали у підсумку переможцями турніру.

А команда «КОБРА» отримала від організаторів турніру цінні подарунки, грамоти та дипломи від ФФУ, футбольні м’ячі та купу вражень від турніру і від спілкування з новими знайомими.  Нізійова Дарина, за версією вболівальників, стала кращим гравцем турніру.

Честь Білокуракинщини захищали дівчата ЖФК «КОБРА»: Нізійова Дарина, Коваленко Сніжана, Беденко Анна, Муравйова Анна, Сєнченкова Анна, Петрушина Вікторія, Гринченко Вікторія, Бугаренко Катерина та Бурлуцька Ірина.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь