A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

День села в с. Курячівка

Дата: 07.05.2018 08:57
Кількість переглядів: 606

«Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес,

 і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..».

 

  За традицією, 6 травня , мешканці села Курячівка та Хоменкове Перше  відзначають День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Свято розпочалось із розважальної програми. В обідню пору, біля Курячівського СБК, зібрались місцеві жителі та гості від старого до малого. Всі бажаючі мали змогу взяти участь в змаганнях, де переможці отримували цікаві подарунки. 

До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором.  Адже таке дійство у селян буває  раз на рік. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Згадали і тих хто народився в цьому році в селі, і хто став на весільний рушник.

Із теплими словами до своїх односельців звернулася  староста села Курячівка Хоменкове Перше Кучерява Ольга Петрівна, та Білокуракинський селищний голова Сірик Сергій Іванович. Вітаючи односельчан зі святом, Ольга Петрівна, подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до свята. Також, побажали селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Весело було і малечі, адже можна було розважитися на різних атракціонах, батутах, скуштувати солодкої «вати», прийняти участь у  шоу «Мильних пузирів»…

Всіх частували польовою кашею, солодкими напоями. А також було проведено розіграш святкової лотереї супер- приз - «Мультиварка».

Дискотека, забави, усміхнені обличчя – свято відбулося на славу. Гуляло село, танцювало, співало. А над вечір усіх вразив яскравий салют.

      Свято відбулося за підтримки Білокуракинської ОТГ, Білокуракинського відділу культури Білокуракинської ОТГ, всіх землекористувачів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь