Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Всеукраїнський семінар "Український кордон - 2018" м.Великі Мости Львівська обл.

Дата: 02.04.2018 13:08
Кількість переглядів: 899

Фото без опису

З 27 по 29 березня Міністерством молоді та спорту спільно із департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА та Держприкордонслужбою України було проведено Всеукраїнський форум, спрямований на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Український кордон – 2018». Захід відбувся в Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України у місті Великі Мости Львівської області. У семінарі взяло участь близько 100 зацікавлених осіб з прикордонних районів (18 областей) і районів, через які проходить розмежувальна лінія з окупованими і непідконтрольними районами. Участь у ньому взяли і представники Білокуракинського району – спеціаліст Білокуракинської селищної ради Анатолій Кривуля та головний спеціаліст з питань молоді та спорту райдержадміністрації Микола Пономаренко Основна мета заходу - підготувати тренерів-вихователів для організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») за додатковим напрямком «Джура-Прикордонник» у прикордонних районах України.
За результатами семінару було прийнято рішення про участь команди Лозно-Олександрівської ЗОШ від Білокуракинського району у Всеукраїнському вишколі «Джура – Прикордонник», який буде проходити в серпні 2018 року (КНЦ Великі Мости).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь