A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Фестиваль-конкурс патріотичної пісні "Україна громади"

Дата: 27.03.2018 16:59
Кількість переглядів: 766

Фото без опису

27 березня 2018 року у ошатній залі Будинку дитячої та юнацької творчості пройшов фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Україна – єдина країна».  Одинадцять шкіл та Будинок дитячої та юнацької творчості взяли активну участь у патріотичному заході. Лунали пісні про Батьківщину, про рідний край, про любов до матері, про незламний дух українського народу. З кожним роком конкурсанти показують все кращі й кращі результати: зростає професійний рівень виконання музичних композицій доповнених танцювальним супроводом, мультимедійними матеріалами.

У фойє Будинку творчості також була організована виставка дитячої творчості, а саме роботи учнів Паньківської ЗОШ І-ІІ ст. та гуртків «Бісероплетіння», «Декоративна обробка деревини», «Сувенірний», «Художня вишивка» Будинку дитячої та юнацької творчості.

На свято були запрошені секретар Голови Білокуракинської селищної ради – Жукова Н.І. та начальник відділу освіти Білокуракинської селищної ради – Зубкова Л.І., які привітали всіх учасників та зі словами щирої вдячності звернулися до керівників, які підготували конкурсантів. За підтримки Білокуракинської селищної ради всі учасники нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Окремо відзначені призами Паньківська ЗОШ І-ІІ ступенів, Олександропільська ЗОШ І-ІІ ст., Курячівська ЗОШ І-ІІІ ст., Білокуракинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Білокуракинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 та Будинок дитячої та юнацької творчості за найкращу підготовку конкурсантів. Ми дуже вдячні Білокуракинській громаді за те, що об’єднує учнів шкіл у єдину міцну родину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь