Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

21 березня 2017 року в читальній залі Білокуракинської центральної бібліотеки зібралися члени літературного об’єднання «Колосок», щоб заглибитися в світ духовного і прекрасного, що наповнює душу - в світ Поезії

Дата: 26.03.2018 16:54
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

21 березня 2017 року в читальній залі Білокуракинської центральної бібліотеки  зібралися члени літературного об’єднання «Колосок», щоб заглибитися в світ духовного і прекрасного, що наповнює  душу - в світ Поезії.

Всесві?тній день поезії – це свято, яке відзначається щороку 21 березня та встановлено 1999 року ухвалою 30-ої сесії ЮНЕСКО.

          Чи потрібна нам поезія? Питання, яке іноді задають собі не лише поети, але і взагалі будь-яка людина. Поезія – це Душа. Це краса звуку у гармонії з почуттями, відгук душі у словах. Поезія була, є і буде завжди там, де живуть людські почуття, причому, найсвітліші і прекрасніші.

В цей день за круглим столом зібралися літератори Білокуракинщини і   поціновувачі поезії, щоб поспілкуватися та зануритись в безмежне море художнього слова. Свої вірші читали Леонова А.І., Клименко Р.І., Сухоплещенко Е.В. та інші. Слухаючи вірші поетів, ми мали унікальну можливість побути з думками кожного з них, відкрити для себе їх внутрішній світ та настрій. Наталя Василівна Білянська ознайомила з творчістю та поезією української поетеси Ліни Костенко, яка стала спадкоємицею кращих традицій своєї нації. Адже світ поезії Ліни Василівни особливий і дуже різноманітний, тут є і любов, і зачарування, і розчарування.

        Поезія – це велика загадка, яку, проте, ніхто не хоче розгадувати – просто одні хочуть писати вірші, а інші їх читати і знаходити в них відгук своїм почуттям. Поезія — це неповторність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь