A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Делегація Білокуракинської громади завітала на Масляну в смт.Новоайдар

Дата: 27.02.2017 08:44
Кількість переглядів: 785

Делегація Білокуракинської селищної територіальної громади за запрошенням керівництва Новоайдарського району  взяла участь у  святкуванні Масляної в смт.Новоайдар. Очолив делегацію голова територіальної громади Сергій Іванович Сірик.

         На початку свята між командами Білокуракинського,  Новоайдарського та Станично-Луганського районів  проводились спортивні змагання. Так, команда у складі  М.Пономаренка, А.Кривулі, Є.Світличного,  В.Курочки, О.Мартиненка, В.Муравченка та І.Майбороди взяли участь у змаганнях з міні-футболу та волейболу.  Змагались  з   представниками інших районів з більярду  С.Сірик, В.Носуля, О.Дзюба, з настільного тенісу -- С.Щебетенко, зі стрільби з пневматичної гвинтівки –Р.Курочка, та з шашок –М.Нехаєнко.

        Білокуракинська громада взяла участь у роботі виставкового містечка «Масляні смаколики». Справжньою прикрасою свята стало наметове містечко, яке представила об'єднана громада. Присутніх на проводах зими вразила кількість  різноманітних страв та  дивовижні витвори з млинців на столі білокуракинців. Особливо всі захоплювались караваями та булочними виробами, які підготували на виставку працівники ТОВ «Білокуракинський хлібозавод». Велика подяка директору хлібозаводу Ж.О. Тарасовій та  її помічникам за їхні чарівні та майстерні руки.

       На Масляній в селищі Новоайдарі  запальними піснями привітав господарів та гостей  свята ансамбль «Оксамит» Заїківського  сільського клубу,   у складі якого Галина   Мілютіна, Світлана Стогнієва, Любов Стогнієва, Олена Заїка  та Лариса Вітер.

      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь