A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ЛНУ імені Тараса Шевченка під час IX міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти ? 2018» отримав диплом Гран-прі «Лідер міжнародної діяльності».

Дата: 21.03.2018 15:06
Кількість переглядів: 617

Протягом 15-17 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Дев'ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».

Традиційно учасником заходу став і Луганський національний університет імені Тараса Шевченка. Протягом трьох днів учасники виставки взяли участь у змістовній тематичній програмі, яка включала конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, працівників-практиків у галузі освіти та представників закордонних освітніх закладів.

На заході відбувся рейтинговий виставковий конкурс з нагородженням Гран-прі «Лідер вищої освіти», «Лідер післядипломної освіти», «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової та науково-технічної діяльності», «Лідер професійно-технічної освіти», а також конкурси з тематичних номінацій із нагородженням золотими, срібними та бронзовими медалями.

За результатами конкурсного відбору та експертизи за науковий проект ЛНУ отримав золоту медаль, а також сертифікат «Якість наукових публікацій»  за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus.

У рейтинговому виставковому конкурсі Луганський національний університет імені Тараса Шевченка удостоєний дипломом Гран-прі «Лідер міжнародної діяльності». Під бурхливі оплески поважні гості вручили нагороду директору навчально-наукового інституту педагогіки і психології О.Л. Караман.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь