Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

14 березня для відзначення Дня українського добровольця в закладах загальної середньої та позашкільної освіти Білокуракинської селищної ради Луганської області пройшли тематичні заходи

Дата: 19.03.2018 14:24
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

14 березня для відзначення Дня українського добровольця в закладах загальної середньої та позашкільної освіти Білокуракинської селищної ради Луганської області пройшли тематичні заходи.

У Лизінській  ЗОШ І-ІІ ст.  відбувся урок мужності, на який був запрошений доброволець Білозерцев Михайло  Сергійович. Він ділився з учнями  спогадами, розповідав школярам, що пережив  за час,  проведений в  зоні АТО. Михайло Сергійович своїм прикладом показав, що не тільки словами  можна любити свою  Батьківщину, але і  вчинками доводити це (більш детальніша інформація у фейсбук на офіційній сторінці Відділу освіти Білокуракинської селищної ради https://www.facebook.com/groups/549282995423916/permalink/598612843824264/  )

Учні Шапарської ЗОШ І-ІІ ст. запросили до себе учасника добровольчого формування Лещенка Олександра Олександровича, який розповів їм про необхідність оборони рідної Батьківщини та важливість професії військового.

В Олексіївській ЗОШ І-ІІ ст. пройшла година пам'яті "Вони для нас виборюють життя...", де учні згадали про українських добровольців, які поклали своє життя за Україну.

У Паньківській ЗОШ І-ІІ ступенів проведена загальношкільна виховна година присвячена Дню українського добровольця. Учні дізналися про діяльність добровольчих батальйонів, висвітлили інформацію про громадянсько-активних волонтерів.

Для учнів Курячівської ЗОШ І-ІІІ ст. проведений виховний захід «Вони для нас виборюють життя…». На заході був присутній Кондратенко Олександр Сергійович, який брав участь в АТО у складі «25 окремої повітряно-десантної бригади». Учні залишилися задоволені від спілкування з нашим земляком.

Учні Луб’янської ЗОШ І-ІІ ст. переглянули фільм «Справжній патріот-доброволець, оперний співак - Василь Сліпак».

Будинок дитячої та юнацької творчості запровадив випуск на своїй сторінці у фейсбук інформаційні хвилинки. І вперше 14 березня, до Дня українського добровольця, вихованці Будинку творчості поділилися  своїми знаннями про це свято (посилання на відео у фейсбук  https://www.facebook.com/bilosakurakyne/posts/421279881655551 ).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь