A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Наталія Бойко, виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціаці міст України прийняла участь в урочистому відкритті дороги побудованої в Білокуракинській ОТГ за рахунок коштів субвенції на розвиток інфраструктури.

Дата: 27.09.2017 13:53
Кількість переглядів: 1128

Фото без опису

Наталія Бойко, виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціаці міст України прийняла участь в урочистому відкритті дороги побудованої в Білокуракинській ОТГ за рахунок коштів субвенції на розвиток інфраструктури.
В урочистому відкритті відновленої дороги по вулиці О.Рудяшка взяли участь голова Білокуракинської райдержадміністрації Сергій Іванюченко, виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціації міст України Наталія Бойко, директор КП «Кремінський агрошляхбуд» Вячеслав Завідной, мешканці вулиці та малеча - вихованці дитячого садка «Сонечко».

Голова Білокуракинської селищної ради Сергій Сірик від усіх мешканців подякував виконавцям робіт за якісну та швидку роботу з капітального ремонту автодороги по вулиці О.Рудяшка та вручив запашний коровай та Подяки Білокуракинської ОТГ КП «Кремінський агрошляхбуд», всім робітникам, які працювали на даному об’єкті. Право перерізати урочисту стрічку було надано В’ячеславу Завідному і Сергію Сірику та його маленькій асистенці – вихованці дитсадка «Сонечко». Така маленька подія ще раз свідчить про те, що Білокуракинська ОТГ впевнено крокує у майбутнє, реалізуючи проекти щодо своєї розбудови.

Іванюченко Сергій Іванович також привітав мешканців смт.Білокуракине із відкриттям такого масштабного інфраструктурного об'єкту. Було акцентовано увагу на тому, що саме об'єднання та створення ОТГ стало первопричиною отримання цих коштів.

В процесі спілкування із ЗМІ Наталія Бойко, виконавчий директор Луганського РВ АМУ зазначила, що Білокуракинська ОТГ і Білокуракинський район показують приклад для всієї області ефективного партнерства влади, громади та бізнесу. Іванюченко Сергій Іванович - голова районної державної адміністрації і Сірик Сергій Іванович - голова об'єднаної територіальної громади йдуть разом бік о бік у вирішенні проблем території. І саме таке партнерство сприяє залученню коштів у такі масштабні багатомільйонні проекти, які ми бачимо і маємо змогу оцінити.

Найбільше всього новій дорозі раділи маленькі мешканці Білокуракинської ОТГ, які від душі раділи, стрибали та вчилися переходити по пешохідному переходу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь