A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ҐЕНДЕРНО-ЧУТЛИВЕ БЮДЖЕТУВАННЯ: ВЗАЄМОДІЯ ВЛАДИ ТА ГРОМАДИ

Дата: 25.04.2017 14:41
Кількість переглядів: 714

Фото без опису

     25 квітня 2017 року у приміщенні Білокуракинської селищної ради відбувся круглий стіл «Ґендерно-чутливе бюджетування: взаємодія влади та громади».

Відкрив круглий стіл, звернувшись із вітальним словом до присутніх, Сірик Сергій Іванович – голова Білокуракинської селищної ради. Питання співпраці влади та громадськості з вирішення гендерних проблем розкрила секретар Білокуракинської селищної ради - Жукова Наталія Іванівна. Національна консультантка з ґендерно-чутливого бюджетування Юлія Гончар повідомила про досягнення Білокуракинської громади в застосуванні гендерного підходу. Представниці активного жіноцтва громади, звернули увагу на питання участі жінок у розвитку громади. Експертка Галина Мещерякова презентувала результати оцінки вразливості незахищених груп жінок і чоловіків у Луганській області в контексті децентралізації.

Круглий стіл завершився загальною дискусією та обговоренням майбутніх кроків. Представники місцевої влади та жінки лідерки в процесі круглого столу обговорили можливості співпраці влади і громади з метою втілення ідей гендерної рівності у громаді.

Були розглянуті наступні кроки роботи місцевої гендерної координаційної ради, що була створена у громаді. Також обговорено можливість врахування гендерних підходів у програмах і планах громади.

Захід відбувся у рамках проекту ''Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України'', який втілюється ПРООН та структурою ООН Жінки і фінансується Європейським Союзом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь