A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

8 Березня в смт. Білокуракине

Дата: 09.03.2017 11:11
Кількість переглядів: 928

 

Із святом весни, краси і любові!

Хай радість й кохання несе кожна мить,

Всього у житті хай буде доволі,

На кожному кроці завжди хай щастить!

Хай пролісок перший дарує вам ніжність,

А сонце весняне дарує тепло!

У березні вітер несе хай надію,

І щастя, і успіх, і тільки добро!

Лагідні промені сонця. Несмілий передзвін краплинок і струмочків. Перші квіти. Разом з цими характерними ознаками весни приходить до нас і перше весняне свято – Міжнародний жіночий день. Це один із найсвітліших, всенародних свят, зігріте любов’ю і вдячністю до жінки-матері, трудівниці. В житті нашої планети є події і дати, які відзначає все прогресивне людство, серед них – 8 Березня. Жінка. ЇЇ оспівують у музиці, поезії, живописі і скульптурі. Образ жінки звеличується все частіше в мистецьких творах. Так було, є, так буде вічно. Бо вічна краса її душі, вічна доброта її серця…

Так, 7 березня для прекрасної половини району відбувся феєричний святковий концерт у районному Будинку культури ім.Т.Шевченка. У святково прикрашеній залі від усмішок жінок панувала атмосфера чарівності та казковості. Звучать фанфари. Ведучі О.Зверхановська та Є.Білоус вітають красивих, неповторних і шановних жінок Білокуракинщини.

Із щирими привітаннями до присутніх звернувся голова райдержадміністрації С.І.Іванюченко. Він сказав: «Щиро й сердечно вітаю вас зі святом, що відкриває календар нової весни, оновлення природи. Цей традиційний жіночий день, до якого ми, чоловіки, ставимось із особливими почуттями, розкриває вашу ніжність і красу, безмежну материнську любов і турботу, яку ви щедро віддаєте чоловікам, родині, дітям, онукам, правнукам. Ваша енергія, діловитість, професіоналізм незамінні в роботі трудових колективів, громадській діяльності заради вирішення важливих питань.

Бажаю вам міцного здоров’я, здійснення заповітних мрій! Нехай це свято додасть вам сонячного, веселкового настрою, хай любов, добро, світло і радість, які ви даруєте всім нам, повертаються вам сторицею!»

До вітального слова був запрошений заступник голови Білокуракинської ОТГ В.М.Носуля: «Все найсвітліше, що є у нашому житті, – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог».

За активну громадську позицію, сумлінну працю та з нагоди відзначення Міжнародного дня жінок грамотою голови Білокуракинської райдержадміністрації, голови Білокуракинської районної ради та Білокуракинської ОТГ було нагороджено: лікаря-терапевта Білокуракинської ЦРЛ І.В.Івоніну, дільничного лікаря-педіатра КЗ «Білокуракинського РЦ ПМСД» І.І.Губаренко, депутата Білокуракинської селищної ради О.М.Лубенець, бухгалтера відділу освіти Н.Г.Ляшко, старосту сіл Курячівка, Хоменкове-І Білокуракинської ОТГ О.П.Кучеряву, заступника головного бухгалтера Білокуракинської селищної ради К.В.Малюк, спеціалістів Білокуракинської селищної ради Т.В.Рогозян та Т.І.Хрипун, головного спеціаліста у справах сім’ї УСЗН Ю.В.Рябко.

Відкрила концертну програму неперевершена співачка К.Хрипун з піснею «Подарите женщине цветы». Також зі сцени вітали чарівних бабусь, мам, сестричок, коханих піснями і танцями танцювальний колектив «Грація», солісти К.Уманцева, М.Махаррамова, О.Лисиця, В.Аполлонов, Є.Білоус, В.Литвин, В.Хоружий, танцювальний колектив «Конфетті-денс», вокальний ансамбль «Новое поколение», ВІА «Берег души» та «Арт Бенд».

Програма святкового заходу була динамічною та вишуканою, адже присвячувалася жінкам, які, як і весна, зігрівають душі, благословляють світ на добро, осяюють його своєю красою і ніжністю, запалюють в серцях кохання та сповнюють життя дивовижною гармонією.

Тож наостанок хотілося б побажати чоловікам вміти дивувати жінок, берегти їх і дарувати їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя Вам, ніжності, кохання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь