A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

21 лютого в Шапарській бібліотеці – філії № 16 відбулася літературна година « Моря перелетиш і не впадеш, допоки в серці рідна мова»

Дата: 21.02.2018 15:37
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

21 лютого в Шапарській бібліотеці – філії № 16 відбулася літературна година « Моря перелетиш і не впадеш, допоки в серці рідна мова».
Рідна мова для кожного є оберегом. Українська мова – одна з тих мов, що зберігає не лише мудрість віків, але й розвивається далі завдяки своїм письменникам, поетам, науковцям…
Про рідну мову говорили діти 5-9 кл., що зібрались в бібліотеці в цей захоплюючий день. А деякі з учнів – Марченко А. та Вяла Д. натхненно прочитали вірші улюблених класиків.
Потім відбулася літературна вікториау «Чи правильно ми розмовляємо?» Учасники швидко виконували серйозні та жартівливі вправи, весело відгадували мовні загадки в конкурсі «Хвилинка». З захопленням прийняли участь в конкурсах: «Римувальник», «Допиши віршик», та «Закінчи прислів’я». Цікаво проходила гра «Пантоміма».
Знання рідної мови, артистичність, кмітливість і комунікабельність – все це було видно в конкурсах. За правильні відповіді учасники отримували по зірочці, а на при-кінці вікторини, порахувавши їх, визначився переможець – це Марченко Максим (20 зірочок).
Бібліотекар познайомила читачів з тематичною поличкою «Наша мова калинова». Присутні мали змогу ознайомитися з літературою, яка розкриває красу і велич рідної мови.
Кожен присутній підтвердив думку, що мова не просто засіб людського спілкування, але це й те, що живе в наших серцях. А також розмовляти українською – модно і необхідно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь