A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

День рідного села в селі Курячівка

Дата: 08.05.2017 10:11
Кількість переглядів: 2511

Фото без опису

Пожвавішали люди й природа,

Ось і музика вже загула…

Веселися, славетний народе,

Бо, нарешті, прийшов День села!

  День народження Курячівки – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися  назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями і славною історією.

   Привітати курячан зі святом завітали поважні гості: голова Білокуракинської ОТГ  Сірик С.І. начальник відділу культури райдержадміністрації  Аполонов В.В. староста сіл Курячівка Хоменкове Перше Кучерява О.П.

Фото без опису

       Село наше красиве і квітуче. Але справжньою окрасою села є його люди. Ми бачимо їх щодня, вони скромні, працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця – то джерело людської мудрості і самовідданості.

 Доброю традицією на святі стало привітання ювілярів та нагородження  жителів села подарунками. Так, у номінації «Найстарший житель села» – нагороджена Антоненко Ганна Іванівна; «Наймолодший житель села» - Жученко Михайлик;

    В народі кажуть «Життя прожити – не поле перейти». Маючи у серці любов, розуміння, терпіння і великий життєвий досвід, бережуть своє сімейне вогнище сім’ї, яким у цьому році - 25! Коли ж пройшли у шлюбі 25? Недавно ніби на рушник ставали.  Бо недарма ви долю поєднали! З срібним весіллям привітали родини – Геннадія Миколайовича та Світлани Валеріївни Фоменко; Володимира Миколайовича та Тетяни Олександрівни Ставицьких; 

  Також привітали цього дня іменників села – Наталію Григорівну Пономаренко, Антоніну Миколаївну Кульбидюк. Побажали їм здоров’я, благополуччя та мирного неба.

  Під час церемонії нагородження та святкової концертної програми свої виступи подарували аматори сцени  Курячівського СБК, Попівського сільського клубу, та учні Курячівської ЗОШ. Запальні пісні  подарував глядачам  соліст Білокуракинського будинку культури  Хоружий В.Л.

Після концерту  гостей частували польовою кашею, безкоштовним  лимонадом. Для малечі працювали – надувний батут, також можна було придбати солодку вату, цікаві повітряні кульки.

Паралельно з цим проводилися спортивні змагання з волейболу, перетягування канату, гирьового спорту.

Була організована та проведена лотерея з розіграшем цінних подарунків. Головним призом була потрібна річ для кожної сімї – електродуховка, яку виграла жителька села Попівка Кононова С.В.

  Закінчилося свято чудовим феєрверком. Ще довго лунала музика і спів, молодь співала і танцювала , діти розважились.

      Варто подякувати організаторам та спонсорам неперевершеного свята - Дня села Курячівка: голові Білокуракинської ОТГ Сірику С.І., всім землекористувачам громади, приватним підприємцям Саханчук В.В., Лисенко Н.Н., аматорам сцени Курячівського СБК та Попівського сільського клубу, учням Курячівської ЗОШ, ведучим Лемешко Н.Н., Волошиній Н.Г. кухарям за приготування смачної каші  Козачок І.М., Ялтанець О.М.,

   Відшуміло, відгриміло свято, але залишилися теплі спогади на душі та очікування наступного свята.

   Любіть та плекайте рідну землю. А вона взамін даруватиме нам своє невичерпне добро. Тож нехай частіше лунають пісні в нашому селі на радість, щастя і добро.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь