A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Мітинг біля пам'ятника невідомого солдата

Дата: 10.05.2017 09:05
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

Війна – це мільйони вбитих, замучених в таборах людей, скалічених доль. Але наш народ ніколи не схиляв голови перед ворогом, всі, як один, у 1941 році стали на захист своєї Вітчизни. Багато довелося пережити людям, які пройшли Другу Світову війну, але в їх пам’яті назавжди залишаться ті часи, коли вони разом зі своїми однополчанами крок за кроком здобували Велику Перемогу, визволяли братні народи від нациської навали.

9 травня біля пам’ятника невідомому солдату відбувся мітинг слави. У ньому взяли участь педагогічний та учнівський колективи Білокуракинської ЗОШ №2, трудові колективи підприємств, установ, організацій, жителі селища, запрошені гості. Серед них: голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик, голова районної організації воїнів-інтернаціоналістів М.О.Циганок, голова первинної ветеранської організації смт Білокуракине А.М.Рогозян, депутат районної ради В.Г.Цуканова, настоятель Свято-Тихонівського храму, благочинний Білокуракинського округу Сєверодонецької єпархії, архімандрит Володимир.

Ведучими урочистого зібрання були Юлія Трохименко та Андрій Чорнуха. Прозвучали пісні у виконанні ансамблю «Посмішка». Хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв опору нацизму, що стали взірцем взаємоповаги між народами, прикладом духовного подвигу заради порятунку життя людей. Завершив вечір своєю піснею «Коли припиняться бої» шкільний хор Білокуракинської ЗОШ №2 з вчителями Ю.Г.Коробкою та А.О.Гужвінською. Організацією цього заходу займалася ОА.Г.Голованьова.

У довічному боргу наше покоління перед ветеранами, які пронесли через війну любов до своєї Батьківщини, бажання бачити рідну землю квітучою та заможною. Вони гордість і слава наша, люди, які кували перемогу в грізні роки Другої Світової війни, перед якими низько схиляємо свої голови і віддаємо останню шану і любов своїх сердець. Паморозь лягла на їх скроні, роки поорали зморшками обличчя, але їх серця залишились молодими, які свято бережуть пам'ять про останні хвилини життя своїх побратимів.

Доки День Перемоги буде для нас святом, Доки ми з гордістю згадуватимемо своїх героїв, - ми залишатимемося народом, який не так просто зломити, знищити, стерти з лиця землі; ми будемо гідними громадянами своєї Вітчизни - України, а значить - ми будемо щасливими завжди!

Земний уклін і безмежна вдячність вам, Солдати Перемоги, герої, за ваш подвиг, за те, що ви дали нам можливість жити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь