A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Святкування дня села Попівка

Дата: 22.08.2017 08:56
Кількість переглядів: 807

Кожен населений пункт Білокуракинської громади має свою історію, видатних та працьовитих односельчан і приводом згадати цю історію, поважних людей і здобутки громади за рік є відзначення Дня села. Нещодавно маленьке, але таке чарівне с.Попівка, яке розкинулось між двох пагорбів і купається у сонячних промінцях і яблуневому цвітінні відзначило День села, яке святкується в один день з Яблуневим спасом.

Звивається стежиночка до рідного села,

Та найдорожча жилочка, де молодість пройшла,

Та ниточка без вузликів, що в серці я ношу,

Та найсвятіша музика, якою дорожу.

Скільки цікавих місць на цій маленькій Батьківщині, які тут доброзичливі люди і красива природа можна описувати дуже довго, вона завжди радо вітає своїми вузенькими і чистими вуличками, стоять причепурені біленькі оселі, купаючись у зелених садках.

Погожої літньої днини біля сільського будинку культури зібралися, як мовиться і старі і малі. А організатори свята староста села Ю.А.Гуртова, завідуюча СБК Є.І.Завацька, С.С.Лавренко, Н.М.Шандра та А.С.Лавренко подбали аби нікому не довелось сумувати. Захід розпочався закличними звуками музики, ведучі Б.В.Ромашенко та А.О.Шандра привітали теплими словами односельчан.

З вітальною промовою до громади звернулася староста сіл Попівка, Рудове Ю.А.Гуртова. Юлія Анатоліївна висловила щиру подяку усім жителям за любов та вірність рідній землі, за внесок у розвиток та добробут, тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрої населеного пункту, підтриманні порядку, розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, усе село. Почесні гості заступник голови Білокуракинської ОТГ В.М.Носуля, директор ВАТ «Білокуракинський» О.Г.Свинаренко, спеціаліст з питань освіти, культури та спорту ОТГ А.М.Кривуля, керівник громадської приймальні народного депутата В.С.Курила О.О.Леонов побажали жителям процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту. Свої неперевершені співочі номери подарували аматори сцени, особливо вразили О.Волошина, С.Кошеленко, Л.Фоменко, С.Волошина, К.Боровенська. Неймовірно технічний та швидкий танець присутнім продемонструвала А.Водолага. Всі артисти показали потужні та яскраві номери, які надовго закарбувалися у пам’яті. Веселу гумореску попівчанам подарувала Н.Хмеленко, мелодійними піснями зачарувала С.Горбенко.

Не обійшлося і без подарунків. Їх отримали ювіляри села, ветеран війни, подружжя, які святкують золоте весілля та старожили. Учасники заходу мали змогу посмакувати смачною кашею, придбати запашний шашлик, солодку вату та взяти участь в безпрограшній лотареї. Малеча досхочу втішалась на батуті, неабиякі позитивні враження присутнім подарувало шоу мильних кульок, яке демонструвала Н.Коваленко. Місцеві підприємці А.С.Фоменко організували малечі напої.

Хоч концертна програма добігала кінця, але ще довго не стихала музика в селі, адже потанцювати під відкритим небом знайшлося чимало бажаючих. Сюрпризом особливо для молоді була пінна вечірка, яка вперше проводилася на цій території. Свято вдалося, бо було пропущене через серце, через душу. І тому є відчуття радості і щастя від того, що хоча б на короткий термін ти став частинкою цього заходу. Тому що тут все роблять разом – і святкують, і працюють. Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Завдяки Білокуракинській ОТГ в обличчі її голови С.І.Сірика такі маленькі села почали розквітати та міцніти. Тож подібні свята будуть проводитися в кожному населеному пункті нашої величної громади за якою стоїть щасливе майбутнє держави.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь