Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Привітання голови Білокуракинської о'бєднаної територіальної громади Сірика С.І. з Днем Перемоги

Дата: 09.05.2017 08:39
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

Шановні ветерани!  Дорогі друзі!

      Сердечно вітаю Вас із Днем Перемоги! 

   Цей тріумфальний і великий день – вічне нагадування про силу і мужність, героїзм та незламну волю, єдність всього народу у боротьбі з ворогом.

Ціна Великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій. Майже десять мільйонів кращих синів і дочок України полягли на полях бою, загинули у концтаборах та на примусових роботах, померли від тяжких ран у повоєнні роки. Осколки тієї епохи все ще летять і ранять нас, а сама війна назавжди залишиться незаживаючою раною, жахливим шрамом нашої пам’яті.
Ми завжди пам’ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.

Скільки б не спливало часу, ми пам’ятаємо і схиляємо голови перед вашою мужністю! Низький уклін і глибока вдячність всім вам, дорогі ветерани, за подвиг, сміливість, мужність і відвагу. Так було і буде завжди - і через десять років, і через сто, і через століття!

  Шановні воїни-визволителі! У день славної Перемоги бажаю вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, любові і добра, мирного неба над головою та віри у славне майбутнє нашої рідної України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь