A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Міжнародна підтримка

Дата: 21.10.2016 07:56
Кількість переглядів: 804

Міжнародна підтримка

Співробітники та студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка зустрілися з представниками ACF.

Фото без описуФото без опису

ACF («Action Contre la Faim» або «Рух проти голоду») є міжнародною недержавною гуманітарною організацією, яка надає підтримку найбільш нужденним категоріям людей.

«Рух проти голоду» був заснований в 1979 році групою французьких інтелектуалів у відповідь на події в Афганістані. Серед засновників програми були Франсуазу Жиру, Бернар-Анрі Леві, Хальтер, та  Жак Атталі. У той час як харчове забезпечення було елементом загальної гуманітарної діяльності, ACF була виключно присвячена роботі з подолання голоду у світовому просторі.

У зв’язку з воєнним конфліктом з 2015 року «Рух проти голоду» розпочав свою діяльність в Україні. Робота організована за трьома напрямами: психологічна підтримка осіб, що постраждали під час надзвичайних подій, забезпечення продуктовими наборами й засобами для існування, а також аналіз безпеки води, санітарії та гігієни. На даний момент значна увага приділяється працевлаштуванню осіб, які постраждали від конфлікту.

«Наша організація в Україні працює не тільки з вимушено переміщеними особами, але і з місцевим населенням, оскільки ми прагнемо адаптувати переселенців до умов теперішнього життя та допомогти їм у входженні в соціум. Метою ACF є боротьба з факторами, що призводять до голодування: безробіття, незадовільні умови проживання та інші», ? зазначив технічний спеціаліст з працевлаштування Йосеба Аматріан Лоса.

Фото без опису

Фото без опису

Студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка раніше вже отримували допомогу у вигляді ваучерів на покупку продуктів. Метою останнього візиту представників міжнародного благодійного фонду до нашого університету є сприяння відновленню успішної життєдіяльності людей, які стали жертвами воєнних подій. Захід був проведений за ініціативи студентської соціальної служби.

Фото без опису

Під час зустрічі зі студентами та співробітниками ЛНУ імені Тараса Шевченка було встановлено основні проблеми місцевого населення й вимушено переміщених осіб, а також наголошено на необхідності залучення людей до співпраці задля підвищення якості соціальних послуг. Керівник проекту з продуктового забезпечення та рівня життя В. Козлов зазначив, що кожен повинен усвідомити свою відповідальність за власне життя й бути небайдужим до долі інших людей. Студенти висловили свої погляди щодо власного майбутнього, акцентували увагу на вміннях та навичках, якими необхідно оволодіти для успішної самореалізації та професійного зростання. 

Фото без опису

Залучення студентів та викладачів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка до участі в міжнародних гуманітарних організаціях є важливою складовою світової підтримки, що відкриває широкі можливості для саморозвитку та реалізації власних ідей.

Олег Черниш, прес-центр

ЛНУ імені Тараса Шевченка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь