A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

12 січня в залі засідань Білокуракинської селищної ради відбулась зустріч підприємців громади, представників влади – селищного голови Сірика С.І. та фахівців  громади

12 січня в залі засідань Білокуракинської селищної ради відбулась зустріч підприємців громади, представників влади – селищного голови Сірика С.І. та фахівців громади

12 січня в залі засідань Білокуракинської селищної ради відбулась зустріч підприємців громади, представників влади – селищного голови Сірика С.І. та фахівців  громади,  начальниці Білокуракинського відділення Сватівської ОДПІ Головного управління ДФС у Луганській області Шулаєвої В.І. та фахівців відділення, Керівника КП «Білокуракинекомунсервіс» - Лунякіна М.О. та завідувачки Білокуракинського бюро правової допомоги Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Коряк І.М. В ході зустрічі в форматі діалогу було детально обговорено нововведення, що стосуються діяльності фізичних осіб підприємців. Податківці звернули увагу, та надали детальні роз’яснення щодо введення в дію з 01.01.2022року Закону України № 265/95-ВР “Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування і послуг”. Також підприємцям було надано роз’яснення фахівцем  громади та завідувачкою Білокуракинського бюро правової допомоги щодо статусу смт. Білокуракине у зв’язку із завершенням адміністративно-територіальної реформи. Також обговорювались питання взаємодії з комунальним підприємством  «Білокуракинекомунсервіс», щодо укладання угод на обслуговування та вивезення сміття.

15:21 12.01.2022

Турнір присвячений пам’яті А.Я.Куксова

Турнір присвячений пам’яті А.Я.Куксова

8 січня 2022 року на базі ДЮСШ пройшов турнір Білокуракинської СТГ з футзалу, присвячений пам’яті видатного футболіста Луганщини, півзахисника ФК «Зоря» Анатолія Яковича Куксова.

15:05 11.01.2022

Прокурори Білокуракинщини повернули громаді 32 га земель

Прокурори Білокуракинщини повернули громаді 32 га земель

За результатами розгляду позову прокурорів Білокуракинського відділу Сватівської окружної прокуратури Луганської області суд достроково розірвав договір оренди земельної ділянки, яка використовувалася не за цільовим призначенням. Її площа становить  32 га, вартість – понад 9 млн гривень.

10:53 04.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь