A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Позбавлення волі, як реальний вид покарання

Позбавлення волі, як реальний вид покарання

Білокуракинським відділом Сватівської окружної прокуратури Луганської області протягом 2021 року до суду направлено 116 обвинувальних актів. За результатами їх розгляду судом 67 осіб  засуджено, з них 13 особам призначено реальну міру покарання у виді позбавленні волі.   Взагалом у місця позбавлення волі направлено 10 осіб за кримінальні правопорушення проти власності,  1 - проти правосуддя, 1 – проти громадської безпеки та 1- у сфері обігу наркотичних засобів. Всі вироки суду приведено до виконання.

15:45 18.01.2022

 15.01.2022 у селі Курячівка пройшов Кубок Білокуракинської селищної територіальної громади  з волейболу у форматі 3+1 пам’яті ветерана спорту Тодчука В.О.

 15.01.2022 у селі Курячівка пройшов Кубок Білокуракинської селищної територіальної громади  з волейболу у форматі 3+1 пам’яті ветерана спорту Тодчука В.О.

   15.01.2022 у селі Курячівка пройшов Кубок Білокуракинської селищної територіальної громади  з волейболу у форматі 3+1 пам’яті ветерана спорту Тодчука В.О. Володимир Олексійович працював вчителем фізичної культури Курячівської ЗОШ. Постійно приділяючи велику увагу розвитку фізичної культури та спорту серед школярів та молоді села, він підготував велику кількість спортсменів, які вдало виступали на районних, обласних та всеукраїнських змаганнях. Особливо вдало виступали його вихованці у змаганнях з волейболу. Деякі з них навіть грали за команди майстрів з цього виду спорту.

15:15 17.01.2022

13 січня 2022 року селищний голова Сергій Сірик провів вперше в цьому році засідання комісії з питань захисту прав дитини Білокуракинської селищної ради

13 січня 2022 року селищний голова Сергій Сірик провів вперше в цьому році засідання комісії з питань захисту прав дитини Білокуракинської селищної ради

13 січня 2022 року селищний голова Сергій Сірик провів вперше в цьому році засідання комісії з питань захисту прав дитини Білокуракинської селищної ради. На порядку денному були розглянуті заяви законних представників двох малолітніх дітей та одного підлітка щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; питання стану подолання складних життєвих обставин одинокою матір’ю, яка перебуває у складних життєвих обставинах, дитина якої тимчасово влаштована до патронатної родини, намічено подальший план дій щодо співпраці соціальних структур   з указаною родиною, заслухано інформацію відділу Служба у справах дітей про стан виконання опікунами та піклувальниками своїх обов’язків стосовно підопічних дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території Білокуракинської селищної ради. За результатами обговорення та розгляду документів членами комісії у складі представників структурних підрозділів Білокуракинської селищної ради, відділу «Білокуракинське бюро правової допомоги» Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги, Сватівської райдержадміністрації, Сватівського РВП ГУНП  та КУ «Центр надання соціальних послуг» Білокуракинської СТГ були прийняті  відповідні рішення, пов’язані з необхідністю вжиття заходів з метою захисту прав та інтересів дітей.

15:34 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь