A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

19 січня відбулись урочисті заходи присвячені 79 річниці визволення селища Білокуракине від фашистських загарбників

19 січня відбулись урочисті заходи присвячені 79 річниці визволення селища Білокуракине від фашистських загарбників. О 10.30 відбувся мітинг та покладання квітів біля  пам'ятника “Безіменному солдату” в смт.Білокуракине по пров. Шкільному (Білокуракине II) також о 10.30 було проведено панахиду та покладання квітів по загиблих воїнах  біля братських могил радянських воїнів в смт.Білокуракине по вул. Центральна на кладовищі (за ринком «Ранок»). та об 11.00 було проведено мітинг та покладання квітів біля монумента «Скорботна мати» в смт. Білокуракине  в парку ім. Т.Шевченка.

13:09 19.01.2022

18 січня 2022 року відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Білокуракинський ЦПМСД»

18 січня 2022 року  відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Білокуракинський ЦПМСД» на якому було розглянуто заяви та документи поданих претендентами на посаду директора, та допуску їх до участі у конкурсі, який відбудеться  20 січня 2022 року.

16:40 18.01.2022

Позбавлення волі, як реальний вид покарання

Білокуракинським відділом Сватівської окружної прокуратури Луганської області протягом 2021 року до суду направлено 116 обвинувальних актів. За результатами їх розгляду судом 67 осіб  засуджено, з них 13 особам призначено реальну міру покарання у виді позбавленні волі.   Взагалом у місця позбавлення волі направлено 10 осіб за кримінальні правопорушення проти власності,  1 - проти правосуддя, 1 – проти громадської безпеки та 1- у сфері обігу наркотичних засобів. Всі вироки суду приведено до виконання.

15:45 18.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь