A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійний фонд «Єдність за майбутнє» запрошують жінок зі Сходу України взяти участь у навчанні з розвитку бізнес-навичок

Естонська рада у справах біженців та Запорізький благодійний фонд «Єдність за майбутнє» запрошують жінок зі Сходу України взяти участь у навчанні з розвитку бізнес-навичок, яке проходитиме у м. Запоріжжі з 11 по 17 листопада, та за результатами якого учасники матимуть змогу отримати гранти на створення власного бізнесу.

09:10 09.10.2019

5 жовтня в с.Гончарівка відбулися спортивні ігри серед збірних команд районів

05.10.2019 року в с. Гончарівка Сватівського р-ну Луганська ТО ВФСТ "Колос" разом з Сватівською РДА, управлінням молоді та спорту ОДА провели масові традиційні 19-ті ОССІ серед збірних команд районів. У змаганнях взяли участь 12 команд районів загальною кількістю 600 спортсменів. Команди змагались з 10-ти видів спорту гирьового спорту, армспорту, волейболу чоловіки та жінки, шахів, шашок, тенісу настільного, перетягування канату, міні-футболу та легкої атлетики.

11:09 07.10.2019

4 жовтня в залі засідань Білокуракинської ОТГ відбулися урочисті проводи призовників.

Із напутніми словами звернувся до призовників, які поповнили лави Збройних Сил України, Білокуракинський селищний голова Сергій Сірик. Побажали хлопцям міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому. Ряди армії поповнять:Мороз Олег, Ромах Артем, Тараненко Роман, Малик Владислав, Ясиненко Володимир, Коваленко Юрій, Панченко Сергій.

08:44 04.10.2019

1 жовтня відзначили День людей похилого віку.

1 жовтня 2019 року в Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Білокуракинської селищної територіальної громади відзначається День людей похилого віку, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

08:36 03.10.2019

27 вересня на базі Нещеретівського БК відкрився соціально -психологічний консультаційний центр "Кенгуру.

27 вересня на базі Нещеретівського БК відкрився соціально -психологічний консультаційний центр "Кенгуру."Центр працюватиме за такими напрямками: Консультації з фахівцями "Цікаво, корисно, відверто" Логопедичні консультації та освітні заняття Майстер-класи вихідного дня.Сумісні заняття з дорослими Тренінги особистісного розвитку, можливість реалізації власних соціальних проєктів

15:32 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь