A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Культорганізатор Будинку дитячої та юнацької творчості провела інструктаж із елементами тренінгу "Коронавірус: профілактика інфікування та поширення"

Культорганізатор Будинку дитячої та юнацької творчості провела інструктаж із елементами тренінгу "Коронавірус: профілактика інфікування та поширення"

У рамках непередбаченого введення карантину в Україні, зокрема, в Білокуракинському районі, культорганізатор Будинку дитячої та юнацької творчості Альона Лукавенко провела інструктаж із елементами тренінгу "Коронавірус: профілактика інфікування та поширення". У ході заняття вихованцям розповіли про правила поводження під час карантину, пограли у тематичні ігри та закріпили вивчене методом "Вислови свою думку". Захід закінчився веселою руханкою, яку провела педагог Юлія Заїка.

15:30 16.03.2020

12 березня в бібліотеці Нещеретівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч учасників "Клубу любителів книги"

12 березня в бібліотеці Нещеретівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч учасників "Клубу любителів книги"

12 березня в бібліотеці Нещеретівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч учасників "Клубу любителів книги". Учні середніх та старших класів, учителі української мови і літератури Журба А. Ю. та Булдакова І. М., бібліотекар Нещеретівського сільсьського будинку культури Дубова О.В. обмінювалися враженнями про прочитані нещодавно книги, говорили про улюблені дитячі книги. З допомогою "літературного лото" учасники зустрічі отримали нові книжкові цікавинки. Обговорювали літературні новинки, конкурси, премії, плани для подальших зустрічей. Атмосфера затишку, тепла, емоцій, сміху, обмін враженнями панували у зручному приміщенні бібліотеки. Зустрічі обов'язково продовжаться! Запрошуємо всіх любителів читання до участі! 

14:17 13.03.2020

11 березня 2020 року заступник  Білокуракинського селищного голови Наталія Вервейко провела засідання комісії з питань захисту прав дитини Білокуракинської селищної ради

11 березня 2020 року заступник Білокуракинського селищного голови Наталія Вервейко провела засідання комісії з питань захисту прав дитини Білокуракинської селищної ради

11 березня 2020 року заступник  Білокуракинського селищного голови Наталія Вервейко провела засідання комісії з питань захисту прав дитини Білокуракинської селищної ради. На порядку денному слухались питаня: про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, стосовно 14 дітей; про утворення міждисциплінарних команд для організації соціального захисту 2 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах; про стан виконання батьківських обов’язків мешканкою смт Білокуракине, 2 дітей якої знаходяться на обліку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. За результатами  обговорення та розгляду підготовлених документів членами комісії у складі представників структурних підрозділів Білокуракинської селищної ради, Білокуракинського бюро безоплатної правової допомоги Старобільського МЦ з надання БВПД, Білокуракинського ВП ГУНП, районного центру зайнятості та КНП «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», були прийняті  відповідні рішення, пов’язані з необхідністю вжиття заходів з метою захисту прав дітей.

16:36 11.03.2020

Рухливі ігри на свіжому повітрі

Рухливі ігри на свіжому повітрі

Відомо, що ігри на свіжому повітрі сприяють покращенню емоційного та фізичного стану дітей. Тому з метою оздоровлення, зняття напруги та психологічного розвантаження культорганізатор Будинку творчості Альона Лукавенко провела рухливі ігри на свіжому повітрі з наймолодшими гуртківцями. Діти отримали заряд позитивних емоцій та вражень.

11:03 11.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь