A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Учні 7-А класу Білокуракинського ліцею провели урок- гру "Засідання детективної агенції "Пошук"

Учні 7-А класу Білокуракинського ліцею провели урок- гру "Засідання детективної агенції "Пошук". Інтелект, логічне мислення, хороша інтуіція допомогли учням розгадати "криміналістичні загадки", "зібрати докази", "знайти зловмисника та розкрити злочин"

15:28 08.04.2021

7 квітня в с. Павлівка було проведено профілактично-роз’яснювальний захід із громадянами з метою запобігання випадкам  домашнього насильства, зокрема в сім’ях, де виховуються діти

Одним із напрямків роботи відділу Служба у справах дітей Білокуракинської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами громади та фахівцями із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Білокуракинської СТГ є проведення профілактично-роз’яснювальних заходів з громадянами з метою запобігання випадкам  домашнього насильства, зокрема в сім’ях, де виховуються діти. Після надходження відповідної інформації представники указаних структур відвідують родини з метою з’ясування обставин, викладених у повідомленнях стосовно конфліктних ситуацій, що можуть спровокувати домашнє насильство між особами, на які поширюється дія законодавства про запобігання та протидію домашньому насильству незалежно від факту спільного проживання. Під час бесід громадянам надаються відповідні рекомендації щодо можливих безконфліктних шляхів вирішення ситуацій згідно чинного законодавства та пояснюються наслідки протиправних дій. Так, 7 квітня указаний профілактичний захід було проведено на території с. Павлівка Білокуракинської ОТГ.  

15:22 08.04.2021

Учні 5 і 7 класів Нещеретівської гімназії відвідали найбільший урок у світі з екології та кліматичних змін "Планета- мій дім"

Учні 5 і 7 класів Нещеретівської гімназії відвідали найбільший урок у світі з екології та кліматичних змін "Планета- мій дім". З'ясували головні екологічні проблеми, дізналися про глобальні зміни клімату на планеті та запропонували власні пропозиції щодо вирішення цих проблем.

14:26 08.04.2021

Всесвітній день здоров'я у 1-В класі Білокуракинського ліцею розпачався із спортивних змагань

Всесвітній день здоров'я у 1-В класі Білокуракинського ліцею розпачався із спортивних змагань. Учні демонстрували швидкість, спритність та уважність. А далі було найцікавіше. Акція "Подаруй яблуко": учні вітали вчителів із Всесвітнім днем здоров'я, пригощали яблуком, бажали міцного здоров'я та гарного настрою. А на уроці "Дизайн та технології" виготовили символ здоров'я - різнокольорове яблучко із серветок. І обов'язково смачні та корисні яблучка для першокласників!

07:57 08.04.2021

Творча майстерня "Весняні квіти"

Будинок дитячої та юнацької творчості Білокуракинської селищної ради Луганської області. Творча майстерня "Весняні квіти"

07:56 08.04.2021

"Навички 4К" креативність, комунікація, кооперація,критичне мислення

Учні 7 класу Білокуракинського ліцею на уроці всесвітньої історії, вивчаючи середньовічні країни сходу опановували 4 навички для успіху - "Навички 4К" креативність, комунікація, кооперація,критичне мислення.

16:47 06.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь