A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Арт-фестиваль започатковує нові традиції

Арт-фестиваль започатковує нові традиції! З метою профілактики емоційного виснаження педагогів Білокуракинського ліцею одну пятницю місяця відтепер присвячено настільним іграм для вчителів.

14:48 20.04.2021

17 квітня 2021 року у Будинку дитячої та юнацької творчості Білокуракинської селищної ради пройшло яскраве дитяче свято-феєрія "Fashion Holiday"

17 квітня 2021 року у Будинку дитячої та юнацької творчості Білокуракинської селищної ради пройшло яскраве дитяче свято-феєрія "Fashion Holiday". Участь у заході взяли вихованці гуртків "Театральний", "Хореографічний", "Вокальний". Дівчатка відповідали на питання про модні стилі одягу, види жіночого взуття, найвідоміших модельєрів світу, заробляли купони та придбали одяг у "фірмовому" магазині. У кінці свята всі красуні продефілювали на сцені, показавши свої образи. Дівчата перевірили свої знання, отримали купу позитивних емоцій та солодкі подарунки.

14:44 20.04.2021

Ось і добіг до свого завершення тиждень фізики та астрономії в Білокуракинському ліцеї

Ось і добіг до свого завершення тиждень фізики та астрономії в Білокуракинському ліцеї. Разом з дітьми педагоги багато чого встигли зробити, та ще більше цікавого залишилося попереду, а значить, є до чого прямувати. Вчителі фізики безмежно вдячні всім ліцеїстам, хто долучився до цієї роботи ідеями, порадами, диспутами, виступами, неперевершеними пробками, неймовірними трюками, ґрунтовними науковими дослідженнями!

13:14 20.04.2021

За крадіжку особистого майна мешканець Білокуракинського району проведе 4 роки за ґратами

Білокуракинським відділом Сватівської окружної прокуратури Луганської області в суді підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України («Таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно»).    

13:05 20.04.2021

Мешканця Білокуракинського району притягнуто до кримінальної відповідальності за вчинення домашнього насильства

Білокуракинським відділом Сватівської окружної прокуратури Луганської області в суді підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України («Домашнє насильство»).    

13:02 20.04.2021

Творча майстерня "Писанкова символіка"

Гурток "Тістопластика" на базі Нещеретівської гімназії. Творча майстерня "Писанкова символіка". Молодші вихованці вчилися розрізняти писанки, крашанки, дряпанки; обговорили особливості розпису, значення малюнків та кольорів; покращили вміння фарбувати. Педагог - Валентина Ставицька.

14:17 15.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь