A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Голова громади привітав старосту с. Лизине з ювілеєм

Наші журналісти разом з Білокуракинським селищним головою Сергієм Сіриком та секретарем селищної ради Оленою Крамарєвою привітали з 50-річним ювілеєєм старосту села Лизине   Ірину Володимирівну Коваленко.

13:57 22.04.2021

20 квітня 2021 року селищний голова Сергій Сірик провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Білокуракинської селищної ради

20 квітня 2021 року селищний голова Сергій Сірик провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Білокуракинської селищної ради. На порядку денному розглядалися питання: про розгляд заяви матері малолітньої дитини щодо надання висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав батька цієї дитини; про надання 7 дітям статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини-сироти, влаштованої під опіку родича. За результатами обговорення та розгляду документів членами комісії у складі представників структурних підрозділів Білокуракинської селищної ради, Білокуракинського ВП ГУНП та КУ «Центр надання соціальних послуг» Білокуракинської СТГ були прийняті  відповідні рішення, пов’язані з необхідністю вжиття заходів з метою захисту прав та інтересів дітей.

08:10 21.04.2021

З 12 квітня по 17 квітня в Білокуракинській гімназії проходив Тиждень довкілля

З 12 квітня по 17 квітня в Білокуракинській гімназії проходив Тиждень довкілля. Учні та педагоги працювали на благоустрої парку 60-річчя Перемоги, парку біля братської могили селища Білокуракине ІІ та на благоустрої території своєї гімназії. Учні 11 класу посадили кленову алею; учні 10 класу невеликий фруктовий сад.

15:45 20.04.2021

Марафон "Розумна гра" у Нещеретівській гімназії розпочався

Марафон "Розумна гра" у Нещеретівській гімназії розпочався! Перші п'ять розвиваючих ігор випробувано 3,5 та 10 класами. Проєкт "Науковці серед нас" реалізується в рамках програми Британської Ради "Активні громадяни" за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні

15:41 20.04.2021

20-21 березня пройшли онлайн-змагання на Кубок Світу з гирьового спорту, в цих змаганнях прийняли участь спортсмени СК «Спарта»

У Ванцагелло (Італія) з 20-21 березня пройшли онлайн-змагання на Кубок Світу з гирьового спорту. В цих змаганнях прийняли участь спортсмени СК «Спарта»: Майстер спорту України - Головченко Віолетта, вагова категорія до 58 кг, в класі «Elite» з результатом 69 підйомів виборола І місце, вага гирі – 24 кг, вправа – ривок; Федорченко Артур - кандидат у майстри спорту України, вагова категорії до 74 кг, в класі «Аматори» з результатом 272 підйоми виборов І місце, вага гирі – 24 кг, вправа – довгий цикл напівмарафон 30 хв. Спортсмени отримали сертифікати на участь у Кубку Світу з гирьового спорту в складі Національної Збірної України, який буде проходити в Італії 7-9 травня 2021 року, а також їм будуть вручені медалі та грамоти за перемогу в Онлайн-турнірі.

14:59 20.04.2021

14 квітня в Олексіївській гімназії було проведено відкритий урок біології у 8 класі

14 квітня в Олексіївській гімназії було проведено відкритий урок біології у 8 класі з теми "Пам'ять. Види пам'яті. Відтворення та забування" з використанням ІКТ. Діти вивчили процеси пам'яті людини, від чого залежить якість запам'ятовування та відтворення інформації, як покращити процес запам'ятовування, які фактори впливають на погіршення пам'яті. Результатом роботи на уроці стало лабораторне дослідження, на якому кожен учень визначив, яка пам'ять у нього є домінуючою.

14:54 20.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь