A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

У п’ятницю, 29 жовтня 2021 року, під головуванням селищного голови Сергія Сірика відбулось пленарне засідання 16 сесії

Дата: 01.11.2021 10:08
Кількість переглядів: 493

Фото без описуУ п’ятницю, 29 жовтня 2021 року, під головуванням селищного голови Сергія Сірика відбулось пленарне засідання 16 сесії 8 скликання Білокуракинської селищної ради.

У роботі сесії взяли участь 17 депутатів, а також керівники комунальних підприємств селищної ради, начальники управлінь та відділів селищної ради. На розгляд було винесено 158 питань порядку денного, які попередньо були опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Першочергово голова громади привітав з Днем народження депутата Білокуракинської СТГ Віталія Лунякіна. Побажав від себе особисто та від усього депутатського корпусу міцного здоров’я, благополуччя, трудових успіхів та мирного неба над головою.

Під час засідання обранці внесли зміни: до Програми «Освіта Білокуракинської громади на 2017-2021 роки» (інформація начальника відділу освіти Білокуракинської СТГ Любов Зубкової); до переліку адміністративних послуг, які надаються відділом «Центр надання адміністративних послуг Білокуракинської селищної ради» (інформація начальника ЦНАПу Білокуракинської СТГ Тетяни Гнилицької); до структури та штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Білокуракинської селищної територіальної громади (начальник КУ ЦНСП Білокуракинської СТГ Анатолія Карпенка); до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Білокуракинська багатопрофільна лікарня» на 2021 рік (інформація головного лікаря КНП «Білокуракинська БЛ) Олександра Данілка); до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Білокуракинський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік (інформація заступника головного лікаря КНП «Білокуракинський центр ПМСД» Юрія Долі); до рішення Білокуракинської селищної ради від 20 жовтня 2020 року №85/23 «Про створення відділу фінансів Білокуракинської селищної ради»; до бюджету на 2021 рік (інформація начальника відділу фінансів Білокуракинської СТГ Юлії Малик); до додатків рішення 8 сесії Білокуракинської селищної рада 8 скликання від 16.03.2021 № 8/2 «Про безоплатне прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Білокуракинського району Луганської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів» до комунальної власності Білокуракинської селищної територіальної громади в особі Білокуракинської селищної ради» (інформація начальника відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства Білокуракинської СТГ Михайла Журби).

Були ухвалені рішення про дострокове припинення повноважень старост Коноплянівського, Цілуйківського, Шапарівського, Бунчуківського, Олександропільського старостинських округівта та про звільнення головного лікаря КНП «Білокуракинський ЦПСМД». 25 жовтня 2021 року до Білокуракиської селищної ради надійшла заява головного лікаря КНП «Білокуракиський центр ПМСД» Віталія Лунякіна про звільнення за власним бажанням. Враховуючи позицію Віталія Олександровича заяву було підписано та звільнено з посади від 31 жовтня 2021 року.   

Рішеннями сесії також було прийнято у комунальну власність Білокуракинської селищної територіальної громади та передачу в оперативне управління та на баланс відділу освіти Білокуракинської селищної ради мультифункціональні спортивні майданчики (інформація провідного спеціаліста з питань молоді та спорту Білокуракинської СТГ Олександра Шестака); затверджено Порядок призначення та звільнення з посади керівників комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я, які належать до комунальної власності Білокуракинської селищної ради шляхом укладення та розірвання контрактів (інформація начальника відділу з питань охорони здоров’я та інформаційної роботи Білокуракиської СТГ Костянтина Бондаренка); надано згоду на безоплатне прийняття з державної до комунальної власності Білокуракинської селищної територіальної громади в особі Білокуракинської селищної ради сховища цивільного захисту літер «Б»; надано згоду на прийняття з державної власності у комунальну власність Білокуракинської селищної територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна.

У ході сесії депутати проголосували за передачу нерухомого майна комунальної власності Білокуракинської селищної територіальної громади в оренду на аукціоні та затвердження умов і додаткових умов передачі та за передачу будівлі архівосховища за адресою: Луганська область, Сватіський район, смт Білокуракине, вул. Центральна, 63-б з балансу Білокуракинської селищної ради на баланс та в оперативне управління Комунальній установі «Трудовий архів Білокуракинської селищної ради».

Також були розглянуті низка земельних питань, після тривалих жвавих обговорень, були ухвалені відповідні рішення.

Наприкінці засідання сесії головний лікар КНП «Білокуракинська БЛ» Олександр Данілко доповів оперативну обстановку щодо ситуації з коронавірусом та вакцинацією на території Білокуракинської СТГ. Він наголосив на тому, що провакциновано однією дозою – 31% населення громади, двома дозами – 20%. Олександр Миколайович, закликав усіх присутніх берегти своє здоров’я та повідомив, що вакцини є в наявності, тому кожен бажаючий може обрати зручний час та безкоштовно провакцинуватися.

Після взяття до відома всіх пропозицій та зауважень шістнадцята сесія селищної ради була оголошена закритою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь