A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Цього літа відбулася Всеукраїнська подія, у якій послом миру від Луганської області став учень Тимошанської гімназії - Сулейманов Анар

Дата: 01.09.2021 13:10
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

Цього літа відбулася  Всеукраїнська подія, у якій послом миру від  Луганської області став учень Тимошанської гімназії - Сулейманов Анар, що передав прапор області і вдячність від своєї школи, селища, області, захисникам України на Всеукраїнському заході: "Віримо, Надіємось, Любимо, Чекаємо» у місті  Києві!
            Від кожного регіону України посли миру віком від 7 до 17 років привезли прапор своєї області. На 25 прапорах різних територій та Криму - сотні мрій дітей нашої держави, побажань, молитов та добрих слів захисникам, що боронять кордони на сході України.  Діти зв'язали прапори в один вузол і утворився Символ Єдності України.
          13 вересня на Всеукраїнському З'їзді Капеланів у м. Києві символ буде вручено Асоціації Капеланів України. Саме вони   підтримують дух захисників на передових рубежах у боротьбі з ворогом.
           Під час святкового дійства Анар зачитав власну поезію, бо хлопець любить складати вірші, казки та загадки, є  форвардом шкільної футбольної команди, яка здобула багато нагород та кубків.
          Сулейманов  Анар  - активіст, переможець  конкурсів, волонтер, який допомагає хворим людям, юний поет та голос підростаючого покоління Луганської області, що має подяку від  Благодійного фонду «Мрійники України».

 Пишаємося ним!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь