A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

В смт. Біловодськ 20 лютого 2021 року у приміщенні Біловодської ДЮСШ пройшов відкритий обласний турнір з гирьового спорту, присвячений пам’яті видатного спортсмена – гирьовика І.І. Короленка

Дата: 23.02.2021 15:01
Кількість переглядів: 279

Фото без описуВ смт. Біловодськ 20 лютого 2021 року у приміщенні Біловодської ДЮСШ пройшов відкритий обласний турнір з гирьового спорту, присвячений пам’яті видатного спортсмена – гирьовика І.І. Короленка. В цих змаганнях прийняли участь 9 команд: Новопсковська СТГ, Біловодська СТГ, Нижньодіванська СТГ, Новоайдарська ДЮСШ, Мілове, Білокуракинська СТГ, ГУНП Сєвєродонецьк, Старобільська ДЮСШ та команда Донецької області, всього 90 спортсменів.

Спортсмени СК «Спарта», у складі збірної Білокуракинської СТГ, показали непогані результати у вправі довгий цикл - чоловіки та юнаки з 2-ма гирями, жінки та дівчата – з однією.

Серед молодших спортсменів: Давиденко Назар (абсолютна вагова категорія, вага гирь  4 кг) зайняв І місце з результатом – 123 підйоми, Толстоп’ятенко Іван (абсолютна вагова категорія, вага гирь 4 кг) ІІ місце з результатом – 110 підйомів, Сухаревський Юрій (вагова категорія 40+ кг, вага гирь 8 кг) ІІІ місце з результатом – 102 підйоми, Туз Єва (абсолютна вагова категорія, вага гирь 8 кг) І місце з результатом – 73 підйоми, Шавєрнєва Анна (абсолютна вагова категорія, вага гирь 4 кг) І місце, результат – 159 підйомів, до речі Анна стала абсолютним чемпіоном і отримала спеціальний приз.

В середній віковій групі: Смирнов Максим (вагова категорія до 55 кг, вага гирь 12 кг) ІІ місце з результатом – 56 підйомів, Бойко Артем (вагова категорія до 60 кг, вага гирь 16 кг) ІІ місце з результатом – 45 підйомів, Верецун Ольга в абсолютній ваговій категорії ІІ місце з вагою гирь 12 кг, результат – 96 підйомів, Сухоставська Софія (абсолютна вагова категорія, вага гирь 12 кг) І місце з результатом – 131 підйом.

В старшій віковій групі: Федорченко Артур (вагова категорія до 70 кг, вага гирь 24 кг) І місце з результатом – 41 підйом, Головченко Віолетта (абсолютна вагова категорія, вага гирь 16 кг) І місце з результатом – 122 підйоми, Шевченко Костянтин (вагова категорія 63+ кг, вага гирь 16 кг) ІІІ місце з результатом – 77 підйомів.

Серед чоловіків: Іванов Дмитро (вагова категорія до 90 кг, вага гирь 24 кг) І місце з результатом – 72 підйоми, Гринько Олексій (вагова категорія до 75 кг, вага гирь 24 кг) І місце з результатом – 51 підйом.

Після завершення змагань були підведені підсумки в командному заліку:

І місце – Білокуракинська СТГ

ІІ місце – Новопсковська СТГ

ІІІ місце – Старобільська ДЮСШ

 

Тренер СК «Спарта» Білокуракинської СТГ

Володимир ЧИЖЕВСЬКИЙ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь