A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Нещодавно рішенням селищної ради від 16.10.2019 року №70/4 «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Білокуракинської громади» почесним громадянином Білокуракинської ОТГ був визнаний Микола Григорович Ведмеденко

Дата: 22.11.2019 14:29
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

Нещодавно рішенням селищної ради від 16.10.2019 року №70/4 «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Білокуракинської громади» почесним громадянином Білокуракинської ОТГ був визнаний Микола Григорович Ведмеденко.

Микола Григорович – знана і авторитетна людина не тільки в районі, а й на Луганщині. Він має безперервний стаж роботи сорок вісім років. Розпочав свою трудову діяльність в РО «Сільгосптехніка» з 1973 р. по 1974 р. працював слюсарем та електрозварником; в 1975 році працював водієм в « Міжколхоздорстройуправлінні», а потім водієм в Білокуракинській автоколоні №3. З1976 по 1978 рік проходив службу в Армії. Після служби працював водієм в Білокуракинському виробничому спецвідділі СХТ; у 1979 році працював в Ворошиловградському управлінні зрошувальних систем техніком-гідротехнік, а в 1989 році був переведений на посаду інженера.

У 1984 році працював в Білокуракинській райсільгосптехніці інженером-технологом по техобслуговуванню машино-тракторного парку; з 1986 року по 1992 рік працював в Білокуракинському ремонтно-технічному підприємстві старшим інженером–технологом по технічному обслуговуванню машино-тракторного парку. З 1992 року по 1996 рік працював в колгоспі «Зоря» інженером-технологом, потім обіймав посаду в.о. директора ради товариства «Зоря», а з 1999 рік і по теперішній час є директором СТОВ «Зоря».

Долаючи труднощі, економічні катаклізми, Микола Григорович впевнено веде «Зорю» в бурхливому морі ринкової економіки. Трудиться завзято сам та й команду однодумців і працелюбів підбрав хорошу, у будь-якій справі опирається на трудовий колектив і живе інтересами сільської громади. За весь час роботи він зарекомендував себе здібним,наполегливим працівником,керівником, завдяки чому досяг істотних успіхів у роботі. Адже на сьогодні «Зоря» - зразково-показове господарство на Білокураккинщині, а його керівник – визнаний лідер сільськогосподарського виробництва. Він отримав за трудові звитяги, такі нагороди: «Орден за заслуги 3 ступеня», «Медаль за працю та звитягу», «Медаль 20-ти річчя Незалежності України», а також йому присвоєно звання «Заслуженого працівника сільського господарства України». І це, цілковито заслужено.

Миколі Григоровичу притаманні такі професійні та ділові якості, як впевненість у собі, емоційна врівноваженість, відповідальність, своя точка зору та готовність вислухати думку інших. Саме на таких людях тримається наша земля, Луганщина.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь