Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Представники Білокуракинської селищної територіальної громади взяли участь у Форумі «UN RPP ДЛЯ РЕФОРМ НА СХОДІ УКРАЇНИ»

Дата: 24.10.2019 10:43
Кількість переглядів: 826

Фото без описуПредставники Білокуракинської селищної територіальної громади взяли участь у Форумі «UN RPP ДЛЯ РЕФОРМ НА СХОДІ УКРАЇНИ», на який були запрошені представники 36 цільових громад Донецької та Луганської областей, представники Донецької та Луганської обласних і районних державних адміністрацій, представники Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP), а також представники донорських організацій та національних партнерів.

        Даний захід був проведений з метою поширення позитивного досвіду з питань децентралізації шляхом висвітлення кращих практик місцевого самоврядування та успішних прикладів співпраці з громадськими організаціями в умовах національної реформи децентралізації. Під час форуму учасники обговорили та визначили пріоритетні напрями подальшої роботи та перспективні плани на наступний рік.

      На форумі шість пілотних громад з Луганської та Донецької областей презентували історії своїх успіхів. Білокуракинська ОТГ була представлена в номінації «Соціально-орієнтована громада».

   В рамках програми даного заходу учасники форуму взяли участь в ознайомчих візитах у Соледарську та Бахмутську міські ради Донецької області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь