A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

ЖФК «Кобра» приймає участь в обласних та всеукраїнських змаганнях з футзалу серед дівочих команд

Дата: 27.02.2019 15:39
Кількість переглядів: 682

Фото без опису22 лютого в селещі Новопсков відбудеться традиційний обласний турнір з футзалу серед дівчат 2004-2006 р.н. ЖФК "Кобра" планує взяти участь у цих змаганнях двома командами : "Кобра" - 2005 та "Кобра"-2004. Будемо намагатись здобути хоча б один з комплектів нагород.
А 11 березня ці ж дівчата вирушають у турне по містам України з офіційними та неофіційними змаганнями. Спочатку нас чекає фінальна частина чемпіонату України з футзалу у другій лізі серед дівчат 2004-2005 р.н., яка відбудеться у м. Гребінка Полтавської області. Звідти команда вирушає на захід нашої країни де прийме участь у турнірі, що пройде у Львіській області.
Повернувшись додому "кобрята" відпочинуть декілька днів і знову вирушають на чемпіонат України з футзалу, цього разу у першій лізі серед дівчат 2002-2003 р.н.
ЖФК "Кобра" поступово намагається створити конкурентно спроможний клуб в смт.Білокуракине, який буде постійно представляти нашу громаду на всеукраїнських змаганнях. Про нас уже добре знають у федерації футболу України (ФФУ) та асоціації футзалу України (АФУ) і постійно запрошують прийняти участь у офіційних змаганнях під їх егідою. Доречі, дату проведення змагань у Гребінці АФУ призначила за проханням ЖФК "Кобра". Таким чином наш клуб вже "засвітився" на всеукраїнському рівні і продожує розвиватися. А для вдалого розвитку клубу, звичайно, необхітна фінансова підтримка, яка піде на проведення навчально-тренувальної роботи, придбання інвентарю та екіпіровки, участь у змаганнях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь