A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

На зимових канікулах в м. Суми проходив традиційний Всеукраїнський  «Різдвяний» кубок з футзалу серед дівчат 2004-2005 р.н. Луганську область на цих змаганнях представляла Білокуракинська дівоча команда «Кобра»

Дата: 14.01.2019 13:53
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

На зимових канікулах в м. Суми проходив традиційний Всеукраїнський  «Різдвяний» кубок з футзалу серед дівчат 2004-2005 р.н. Луганську область на цих змаганнях представляла Білокуракинська дівоча команда «Кобра». Загалом було шість команд з Сумської, Харківської та Луганської областей. Ще на цих змаганнях повинна була брати участь команда з Полтавської області. Але команда з певних причин не змогла потрапити на цей турнір, тому шостою командою стали дівчата 2002-2003 р.н з Футбольного центру «Барса» («Барса – 2»). На початку турніру ця команда йшла поза конкурсом. Таким чином основними суперниками наших дівчат повинні були команди дівчат 2004-2005 р.н.: ФК «Явір» (Краснопілля), ФЦ «Барса-1» Суми, «КЗ ДЮСШ ССР» (Сумська область та ФК «Фортуна» (Харківська область). Такий регламент був на початок турніру. Слід відзначити ще один важливий момент. Перед початком змагань тренерський штаб ЖФК «Кобра» звернувся до організаторів з проханням дозаявити одного гравця 2003 р.н. Організатори дали згоду мотивуючись тим,  що старші дівчата гратимуть за «Барсу-2» , причому вся команда, але поза конкурсом. Як виявилося цей момент вплинув на розподіл призових місць в кінці турніру. Але про це дещо пізніше.

  Для ЖФК «Кобра» турнір розпочався досить вдало. Ми у стартовому матчі обіграли ФК «Явір» з рахунком 6 :2. І зробили маленький крок на вершину п’єдесталу.

  Наступний ігровий день для нашої команди виявився не такий вдалий. Спочатку «Кобрята» продемонстрували свій характер і поступаючись команді «Барса-2» ( команда поза конкурсом) з рахунком 0 : 2. змогли у другому таймі відігратися і звести гру до нічийного рахунку 2:2. Хоча могли і відсвяткувати перемогу, якби в кінці зустрічі сумчан не врятувала штанга. Потім при фатальному невезінні (близько 10  моментів) та декількох своїх помилок, поступилися команді «Барса-1» з рахунком 3:5.

  В останній ігровий день ЖФК «Кобра» зробив все щоб стати переможцем цього турніру. Спочатку здолали одного з аутсайдерів змагань команду «КЗ ДЮСШ СРР» з рахунком  5:0.

Потім Харківська Фортуна подарувала нам шанс стати чемпіонами. Вони обіграли лідируючу, на той момент (без урахування результатів другої «Барси»), команду «Барса»-1 з рахунком  4:2 і на фінішну пряму команди - претенденти вийшли з показниками: «Фортуна» - 9 очок, «Барса»-1 7 очок і «Кобра» - 6 очок. Доля золотих медалей повинна була вирішитись у останній грі «Кобри» проти «Фортуни». За регламентом у разі перемоги нашої команди, ми набираємо 9 очок і, при рівній кількості очок, за додатковими показниками (результат особистої зустрічі) «Кобра стає чемпіоном турніру. Про це знали всі команди, тренери і організатори турніру. При таких обставинах «Барса»-1 займала б лише третє місце.

   «Кобрята» продемонстрували неабияку волю до перемоги, виконали установку тренера на гру, дотрималися ігрової дисципліни і впевнено обіграли команду з Харківської області з рахунком 3:0. Дівчата вже святкували перемогу, коли організатори вирішили змінити регламент змагань ( про це не знали ні Харківські ні Луганські тренери команд) і ввели команду «Барса»-2 в основну сітку змагань. На той момент вони вже набрали 13 очок ( втративши очки тільки у грі з «Коброю»). Нашій же команді організатори віддали лише друге місце.

   Таким чином ми вважаємо ,що у нас вкрали чемпіонство. А це свідчить про те, що «Кобру» вже почали «поважати» на всеукраїнському рівні.

   Якщо не враховувати цю « ложку дьогтю у бочці меду» турнір був організований на досить високому рівні. Солідні призи, чудові умови проведення змагань, суддівство, висвітлення заходу на місцевому телебаченні, високий рівень майстерності команд  і загалом вся атмосфера турніру.

    І на останок хотілося б звернутися до небайдужих людей, які мають можливість підтримати розвиток жіночого футболу ( на сьогодні   дівчачого футболу)  на Білокуракинщині  і внести фінансову допомогу ЖФК «Кобра», який за десять місяців свого існування здобув вже одинадцять трофеїв з яких вісім здобуті у обласних та всеукраїнських змаганнях. Сподіваємося, що на білокуракинщіні нарешті з'являться керівники та бізнесмени, які полюблять спорт, особливо дитячій, особливо жіночий футбол !!!

   Ми готові до співпраці і чекаємо вашої підтримки!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь