A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білокуракинська селищна військова адміністрація
Сватівського району Луганської області

Олімпійський крок

Дата: 16.10.2018 10:05
Кількість переглядів: 617

Фото без опису

13 жовтня 2018 року на спортивному майданчику Білокуракинської ЗОШ № 2 відбувся Олімпійський урок. В гості до футболісток ЖФК «Кобра» завітали представники олімпійського комітету Луганської області : кандидат в майстри спорту з футболу, гравець футбольних клубів «Шахтар» Свердловськ та «Заря» Луганськ Шакун Сергій і багаторазова чемпіонка України, бронзовий призер Олімпійських ігор в Сідней з велосипедного спорту Янович Ірина.

    Гості розповіли дівчатам про свої спортивні досягнення, про Олімпійських рух в Луганській області в Україні та світі загалом. Провели майстер клас, тренування з футболу та Олімпійську вікторину.

    Всі учасники Олімпійського уроку отримали від гостей сувеніри з олімпійською символікою а кращі знавці історії олімпійського руху отримали особисті цінні подарунки.

    В кінці зустрічі всі бажаючі сфотографувалися з видатними спортсменами Луганщини та отримали від них автографи на згадку про Олімпійський урок.

    Ну і звичайно не обійшлося без футбольних баталій. Вихованки клубу були розподілені на чотири команди по територіальному принципу і розіграли між собою кубок ЖФК «Кобра» з міні-футболу. В результаті одноколового турніру місця розподілились наступним чином : 1 місце «Кобра»-С ( дівчата з с.Шапарівка) , 2 місце « Кобра»-М ( дівчата з кв. Миру), 3 місце «Кобра» - Ц ( дівчата з центральної частини селища, Підгорівки та «Світанку»), 4 місце БСШ № 2. До речі дівчата з Білокуракинської ЗОШ № 2 хоча і посіли на турнірі 4 місце продемонстрували досить добрий футбол, враховуючи те,  що вони займаються цим видом спорту лише три тижні.

   А вже 30 жовтня юні «Кобрята» будуть захищати честь Білокуракинської селищної територіальної громади на всеукраїнському вибірковому етапі Чемпіонату України з фут залу серед дівчат 2004-2005 р.н.. Місце проведення змагань м. Лиман Донецької області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь